Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
matematik sorusu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dinccine
Üye
Konu Sahibi
matematik sorusu
10 dan büyük dokuzdan küçük bir rakam söyleyebilir misiniz?
Öss Les gibi pek çok sınavda yapılır bu hata
Daha soruyu daha okurken dikkatsiz davranarak bildiğinizi kağıda dökemezsiniz.
Arkadaş sorusunda 10dan büyük 9dan küçük demekte
(He buraya yanlış yazmış, sorunun doğrusu sizin cevabını verdiğiniz sorudur. Ama biz soruda istenenle bağlıyız malesef...)
Bir soruda doğru yanıta ulaştıran yol %10 soruyu iyi okumaktan %10 soruyu bir daha okumak ve iyice anlamaktan %80 de sağlam bir atma kudretine sahip olmanızdan geçer.
Öss Les gibi pek çok sınavda yapılır bu hata Daha soruyu daha okurken dikkatsiz davranarak bildiğinizi kağıda dökemezsiniz. Arkadaş sorusunda 10dan büyük 9dan küçük demekte (He buraya yanlış yazmış, sorunun doğrusu sizin cevabını verdiğiniz sorudur. Ama biz soruda istenenle bağlıyız malesef...)
Bir soruda doğru yanıta ulaştıran yol %10 soruyu iyi okumaktan %10 soruyu bir daha okumak ve iyice anlamaktan %80 de sağlam bir atma kudretine sahip olmanızdan geçer.
Eğer sonradan sayı istemeseydi zaten ben 10dan küçük 9dan büyük rakam olmaz yazıcaktım fakat 9dan büyük 10dan küçük bir sayı söyleyin demiş bende bilgilendirmek istedim sadece
Eğer sonradan sayı istemeseydi zaten ben 10dan küçük 9dan büyük rakam olmaz yazıcaktım fakat 9dan büyük 10dan küçük bir sayı söyleyin demiş bende bilgilendirmek istedim sadece
İyi de öyle dememiş ki
9dan küçük 10dan büyük... demiş... Alıntı da yaptım yukarıda, altını da çizdim...
Yine göremezseniz gelip kulağınıza söyleyeceğim