minoo Üye Revengeful' Alıntı: Türev işlemini nasıl yazacam buraya sen yapamıyorsun diye ben yapamam mi zannediyorsun oldumu bu şimdi --------------- Ekleme --------------- Yazıya aktarmada sen daha basirilisin sen yap Genişletmek için tıkla ... vay anasını yahu bir soru çözdüm olay oldu iyi mi tamam bir dahakine siz çözün.
Revengeful' Alıntı: Türev işlemini nasıl yazacam buraya sen yapamıyorsun diye ben yapamam mi zannediyorsun oldumu bu şimdi --------------- Ekleme --------------- Yazıya aktarmada sen daha basirilisin sen yap Genişletmek için tıkla ... vay anasını yahu bir soru çözdüm olay oldu iyi mi tamam bir dahakine siz çözün.
Revengeful Emekli Yönetici Ya ne dedim şimdi ? Konu senin çözmenle alakalı değil ki ? Neyse ya yorum yapmam bir dha..
CoDeYs Üye minoo' Alıntı: ya işlem uzun değil.ama ben anlatarak yazdığım için uzun oldu. Genişletmek için tıkla ... O da dogru .soru sahibi anlamiş mı acaba
minoo' Alıntı: ya işlem uzun değil.ama ben anlatarak yazdığım için uzun oldu. Genişletmek için tıkla ... O da dogru .soru sahibi anlamiş mı acaba
greenmile Üye minoo' Alıntı: ama ben bu yoldan yaptım Genişletmek için tıkla ... bişey demedim sadece daha kısa yoldan yapılabilirdi feyza ya anlatmışsın o yüzden bağışlıyorum seni
minoo' Alıntı: ama ben bu yoldan yaptım Genişletmek için tıkla ... bişey demedim sadece daha kısa yoldan yapılabilirdi feyza ya anlatmışsın o yüzden bağışlıyorum seni
minoo Üye barlazz43' Alıntı: :S iyice kafam karıştı biriniz ne diyo dieriniz ne diyo Genişletmek için tıkla ... çözüm doğru.ama başka yollardan da çözülür diyor arkadaşlar.
barlazz43' Alıntı: :S iyice kafam karıştı biriniz ne diyo dieriniz ne diyo Genişletmek için tıkla ... çözüm doğru.ama başka yollardan da çözülür diyor arkadaşlar.
.BlueTR Üye minoo' Alıntı: çözüm doğru.ama başka yollardan da çözülür diyor arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... aynen konuyu hocaya faceden link olarak attım hoca doğru dedi
minoo' Alıntı: çözüm doğru.ama başka yollardan da çözülür diyor arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... aynen konuyu hocaya faceden link olarak attım hoca doğru dedi
minoo Üye barlazz43' Alıntı: aynen konuyu hocaya faceden link olarak attım hoca doğru dedi Genişletmek için tıkla ...
barlazz43' Alıntı: aynen konuyu hocaya faceden link olarak attım hoca doğru dedi Genişletmek için tıkla ...
Perfect! Üye barlazz43' Alıntı: aynen konuyu hocaya faceden link olarak attım hoca doğru dedi Genişletmek için tıkla ... yanlış deseydi bide ayıptır kız uğraşmış yazmış
barlazz43' Alıntı: aynen konuyu hocaya faceden link olarak attım hoca doğru dedi Genişletmek için tıkla ... yanlış deseydi bide ayıptır kız uğraşmış yazmış
minoo Üye Perfect!' Alıntı: yanlış deseydi bide ayıptır kız uğraşmış yazmış Genişletmek için tıkla ... tabii ki teacher
Perfect!' Alıntı: yanlış deseydi bide ayıptır kız uğraşmış yazmış Genişletmek için tıkla ... tabii ki teacher
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Turevle nerdeyse her işlemi yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... ama bunu değil
Revengeful' Alıntı: Turevle nerdeyse her işlemi yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... ama bunu değil
Revengeful Emekli Yönetici Evet --------------- Ekleme --------------- Ama bizim dersanedeki hocayı gormen lazım. Bunu bile türevden çözer mat delisi
Evet --------------- Ekleme --------------- Ama bizim dersanedeki hocayı gormen lazım. Bunu bile türevden çözer mat delisi
minoo Üye Dafny' Alıntı: neler olmuş burda yaa vaay kız yapıyo abi şunu bir yazayım da bakayım sonra ya Genişletmek için tıkla ... yaz yaz
Dafny' Alıntı: neler olmuş burda yaa vaay kız yapıyo abi şunu bir yazayım da bakayım sonra ya Genişletmek için tıkla ... yaz yaz