minoo Üye Dafny' Alıntı: Yok yok ben inceledim dogru basitmiş Bir yerde hata yaptım sanırım.Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım benim.
Dafny' Alıntı: Yok yok ben inceledim dogru basitmiş Bir yerde hata yaptım sanırım.Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım benim.
minoo Üye Mert' Alıntı: Ypamadığımız sorular buraya mı f(x) doğrusal fonksiyondur. f²(x) + f(2x)= 4x²- 8x+k olduğuna göre, k nın alabileceği değerler toplamı nedir? A)7 B)8 C)9 D)10 E)11 Genişletmek için tıkla ... Dafny' Alıntı: minoooo Genişletmek için tıkla ... Al Halil
Mert' Alıntı: Ypamadığımız sorular buraya mı f(x) doğrusal fonksiyondur. f²(x) + f(2x)= 4x²- 8x+k olduğuna göre, k nın alabileceği değerler toplamı nedir? A)7 B)8 C)9 D)10 E)11 Genişletmek için tıkla ... Dafny' Alıntı: minoooo Genişletmek için tıkla ... Al Halil
Perfect! Üye f(x) doğrusal fonksiyondur. f²(x) + f(2x)= 4x²- 8x+k olduğuna göre, k nın alabileceği değerler toplamı nedir? A)7 B)8 C)9 D)10 E)11 Genişletmek için tıkla ... doğrusal fonksiyon f(x)= mx+b şeklinde yazılır. buna göre; f²(x)=m²x² + 2mbx + b² f(2x)=2mx + b olur.yani; m²x² + 2mbx + b² + 2mx + b = 4x²- 8x+k buna göre, m²x²=4x² ise m=2 ve m = -2 2mbx + 2mx = -8x de m' i yerine koyarsak b= -3 b= 1 çıkar. k = b² +b 'dir. b'yi yerine yazarsak, k = 6 k = 2 yani cevap 8 --------------- Ekleme --------------- 70 buldum ama emin değilim ve çizimi buraya aktaramam zaten çok karışık bi şey oldu
f(x) doğrusal fonksiyondur. f²(x) + f(2x)= 4x²- 8x+k olduğuna göre, k nın alabileceği değerler toplamı nedir? A)7 B)8 C)9 D)10 E)11 Genişletmek için tıkla ... doğrusal fonksiyon f(x)= mx+b şeklinde yazılır. buna göre; f²(x)=m²x² + 2mbx + b² f(2x)=2mx + b olur.yani; m²x² + 2mbx + b² + 2mx + b = 4x²- 8x+k buna göre, m²x²=4x² ise m=2 ve m = -2 2mbx + 2mx = -8x de m' i yerine koyarsak b= -3 b= 1 çıkar. k = b² +b 'dir. b'yi yerine yazarsak, k = 6 k = 2 yani cevap 8 --------------- Ekleme --------------- 70 buldum ama emin değilim ve çizimi buraya aktaramam zaten çok karışık bi şey oldu
Revengeful Emekli Yönetici Soru çözümleri hizmeti veriyorsunuz --------------- Ekleme --------------- Soru sorayım mı ? --------------- Ekleme --------------- Yap şunu..
Soru çözümleri hizmeti veriyorsunuz --------------- Ekleme --------------- Soru sorayım mı ? --------------- Ekleme --------------- Yap şunu..
Revengeful Emekli Yönetici SORUNUN CEVABI: sin^2(x)+kök3*sin2x+3cos^2(x)=0 sin^2(x)+2kök3*sinxcosx+3cos^2(x)=0 (sinx+kök3*cosx)^2=0 sinx+kök3*cosx=0 tanx=-kök3 x=2pi/3 x=5pi/3 2 kok vardır
SORUNUN CEVABI: sin^2(x)+kök3*sin2x+3cos^2(x)=0 sin^2(x)+2kök3*sinxcosx+3cos^2(x)=0 (sinx+kök3*cosx)^2=0 sinx+kök3*cosx=0 tanx=-kök3 x=2pi/3 x=5pi/3 2 kok vardır
Revengeful Emekli Yönetici Yukardaki dizi sorusunu yap o zaman. Onu da yapamazsan Limit vereyim bir tanede