Dafny Üye Necmati' Alıntı: MaxiMektep Daha seksi olur Genişletmek için tıkla ... Koyun can derdinde kasap et
minoo Üye Konu ile alakalı etiketler: matematik delta formul, matematık nasıl hallolur, 1 sınıf keloğlan matematik ülkesinde orjinal heyt bee çözdüğüm soru etiket bile almış
Konu ile alakalı etiketler: matematik delta formul, matematık nasıl hallolur, 1 sınıf keloğlan matematik ülkesinde orjinal heyt bee çözdüğüm soru etiket bile almış
Mert Üye Ypamadığımız sorular buraya mı f(x) doğrusal fonksiyondur. f²(x) + f(2x)= 4x²- 8x+k olduğuna göre, k nın alabileceği değerler toplamı nedir? A)7 B)8 C)9 D)10 E)11
Ypamadığımız sorular buraya mı f(x) doğrusal fonksiyondur. f²(x) + f(2x)= 4x²- 8x+k olduğuna göre, k nın alabileceği değerler toplamı nedir? A)7 B)8 C)9 D)10 E)11
minoo Üye Mert baktım canım soruya.6 buldum ama şıklarda öyle bir şey yok çözemedim yani Feyza,senin sorunun cevabı da 75 sanırım.yeniden baktım.sen cevabı öğrensene bir
Mert baktım canım soruya.6 buldum ama şıklarda öyle bir şey yok çözemedim yani Feyza,senin sorunun cevabı da 75 sanırım.yeniden baktım.sen cevabı öğrensene bir
Dafny Üye minoo' Alıntı: Feyza,senin sorunun cevabı da 75 sanırım.yeniden baktım.sen cevabı öğrensene bir Genişletmek için tıkla ... 75 olamaz
minoo' Alıntı: Feyza,senin sorunun cevabı da 75 sanırım.yeniden baktım.sen cevabı öğrensene bir Genişletmek için tıkla ... 75 olamaz
Mert Üye minoo' Alıntı: Mert baktım canım soruya.6 buldum ama şıklarda öyle bir şey yok çözemedim yani Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: ben taktım kafayı bu soruya Genişletmek için tıkla ... Benim soruya tak kafayı
minoo' Alıntı: Mert baktım canım soruya.6 buldum ama şıklarda öyle bir şey yok çözemedim yani Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: ben taktım kafayı bu soruya Genişletmek için tıkla ... Benim soruya tak kafayı