Mat mı ? Parlak mı?

MrExpert

Üye
Benim iphoneda kılıfsız çok şekil

Kerim.

Üye
mat almada ne alirsan al.bende mat var.6-7aydan beri var.ekran parlakligi,canliligi ve renkler cok cok kotu oluyor soyliyim.tavsiye etmem

MaxiHan

Üye
Mat takarim her halukarda

Tepkiler: Peocawe
bende kullanmıyorum gerçi telefonum gorilla 3 oda varya

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefon birde gunes isiginda az gorunuyor ekran parlakligi en sonda . O neden oluyor ? Amoledlerde oyle mi ? Arkadasta s3 mini var onda amoled var ve ayni?

PriZm

Üye
Benim telefon birde gunes isiginda az gorunuyor ekran parlakligi en sonda . O neden oluyor ? Amoledlerde oyle mi ? Arkadasta s3 mini var onda amoled var ve ayni?

Benim telefon gün ışığında gayet iyi gösteriyor.Ancak direkt güneş ışını ekrana vurursa o zaman görmek zorlaşıyor.

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Benimkide aynen oyle direk gunese cikinca zorlasiyor o zaman herkesinki oyle.

Eğer düzenli kullanıcıysan bence taktırma. Ben bu zamana kadar hiç kullanmadım çok sinir oluyorum Ama eğer illa alacağım diyorsan parlak al. Matlar gerçekten çok kötü, telefon kullanma zevki bırakmıyor insanda arkadaşımdan biliyorum.

Güneşe çıkınca ekran görünmüyor diyen arkadaşlar; yapacak bir şey elinizle kapayacaksınız mecburen Ama bende eskiden c6-01 vardı gerçekten çok çok iyiydi ekranı. Güneşin tam altında dur yine gözüküyordu ekran. Clearblack ve amoledli çünkü

parlak tavsiye ediyorum ben her ikisini de kullandım mat görüntüde sıkıntı yapıyor parlak al silersin ekranını sorun olunca

MaxiShe

Üye
benCede parlak en mantıklısı.

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
ok parlak almaya karar verdim. Teşekkürler ilginiz için.

aaeerr

Üye
Rahat dokunmatik - Mat
Canlı renkler, canlı ekran - Parlak

ozakin70

Üye
Rahatlik icin mat
gosteris icin parlak