Mat mı ? Parlak mı?

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Mat mı ? Parlak mı?
Arkadaslar daha 2 hafta once mat jelatinimi cikardim ekranin cozunurlugunu dusuruyor diye ve parlak taktirmaya karar verdim ama parlak da parmak izi biraktiriyor. Siz olsaniz hangisini taktirirdiniz ?

u_cosar

Üye
parlak olan iyidir leke olunca silersin olut biter

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
bu ekran koruyucuları zararlı falan diyolar nedir bunun zararları ?

PriZm

Üye
Zararı falan yok.Parlak olanı taktır.Şahsen ise ekran koruyucu kullanmıyorum.Çizilmiyor çünkü

Ben hergün yağın pasin içindeyim, parlak kullanıyorum. O kadar da cok fark eden birşey yok.

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
parlak alıyorum ozaman ekranın dokunmatigi iyi kayıyor mu peki ? ben 3 ay once parlak kullanıyordum dokunmatik sanki biraz zor kayıyor gibiydi. matda cok rahat bir şekilde kayıyor ekran jelatini olmayıncada dokunmatik kayması zorlanıyor .

PriZm

Üye
Elin terlediği zaman evet kayması zorlaşıyor.Benim parlak jelatin kullanırken en büyük derdim buydu.

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
off hala karar veremedim. Tam parlak alacağım diyorum mata aklım gidiyor matda dokunmatik çok rahat biiçimde kayıyor elim terli olsa bile ama parlak oyle değil. Parlak ekranı net gösteriyor ama mat oyle değil. peki en az kaç tl ye bir ekran koruyucu almalıyım ? ben telefonculardan falan 7 tl ye taktırıyordum .

- - - Eklendi - - -

ace 2 ye gore kaliteli 20 tl ye falan jelatin nerden bulabilirim ? ipg nasıldır ?

-Emre

Üye
kesinlikle parlak matta goruntuden bi zevk alamiyorsun ve kaliteli taktirirsan kaymada da pek sorun olmaz =)

Ben mattan parlağa geçtim çok daha iyi tavsiye ederim.ipg güzel fakat parasını hakedeceğini sanmıyorum.

Peocawe

Üye
Görüntü ile bir derdin yok ise kesinlikle MAT al derim. Ama Retina, Amoled tarzı ekranlarda MAT önermem ekranın hiç bir anlamı kalmıyor. Gerçi ben her durumda MAT kullanıyorum elim çok terlediği için sürekli parmak izi kalıyor.

Mat Alma Görüntüsü Bozukluğu Hayat Solduruyor

Invoke

Üye

O kadar para vermeye lüzum yok bence. Ver 5 lira taktır bir parlak, için boğulmasın. Ama matla oyun oynaması daha rahat gibi

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
benim de elim çok terliyor yav dokunmatik kaymassa şimdi birde çok oyun oynayan internette gezen biriyimdir.

PriZm

Üye
Güzel oluyor.Hele Note 2 de harika oluyor.Telefonu masaya koyduğunda inanılmaz havalı oluyor