Mat Jelatin...

adamım şarj cihazı ekran koruyucu jelatin yada telefonun arkasındaki aksesuar kapak vesaire turkcell iletişim merkezinde var ben herşeyi ordna alıyorum vaniksime

KarakayA67

Bndede mat mar xperıa ray kulncsym ckarmak istyrm ama kararszm ckarmakta brde bu mat telfn klflarnı nrdn bulablrm silikon beyaz aldm 1 haftada kapkara oldu

Çözünürlüğü çok mu düşürüyor?

hayır ama parlaklıktan eser kalmıyor. Ben 603 kullanıyorum en parlak ekrana sahip telefonu bi ara mat jelatin almıştım güneşte falan hiç gözükmüyordu en sonunda çıkardım gözlerim kamasti

- - - Eklendi - - -

Çıkardım...
Telefon güneş gibi parlıyor sanki yemi bir telefonum oldu

- - - Eklendi - - -

Evet

aynen öyle insana bi değişik geliyor

- - - Eklendi - - -

Onları çıkartmak çok eğlenceli oluyor

He ya ben mat olanı çok zor çıkarmıştım çok sağlam oturuyor onlar

ben de 5 aydır 603ü jelatinsiz kullanıyorum hiç pişman değilim bundan sonra da takmam zaten parlak olsa da jelatin gayet memnunum. ekranda çizik hiç mi yok, hayır var ama sadece güneşe doğru tutunca belli olan çok ufak çizikler.

alacaksan biraz pahalı ama IPG al diğerleri fasa fiso

arkadaşlar galaxy w de artık canımı sıkmaya başlamıştı bende çıkardım arttım gorilla glas falanda yok hatta 6 yaşında kuzenim ben uyurken almış oyun oynamış fotoğrafımı çekmiş uyurken bide ekrana çok sert vurur babasının telefonu hassas olmayan ekranlardan olduğu için öyle alışmış neyse uyandığım gibi çocuğun elinden hemen kaptım telefonu biraz ağladı zırladı ama ben bu telefonu aldırmak için az uğraşmadım telefonu kesin çizik var keşke ekran koruyucuyu çıkarmasaydım düşüncesiyle elime aldığımda bir tane bile çizik yoktu 1 ay fallan oldu çıkaralı hala hemde ekran daha parlak kesinlikle çıkarmanızı öneriyorum (tırnakla çalışanlardansa önermiyorum samsung starımın ekranı mahfolmuştu 1 sene önce )

MrExpert

Üye
Arkadaşım kesinlikle ama kesinlikle mat jelatin kullanmayın be 2 saat kullandım sonra çıkarıp attım kesinlikle parlak jelatin öneririm ... Telefondan soğutuyor mat jelatin

ben nokıa shopta orjinal mat jelatin taktırdım c6 01 belle

KarakayA67

Kacpara werdn :-D

Bende seffaf var.. Elimin yagi teri falan ekranda iz birakiyor ister istemez.. bir de gunes isiginda parliyor.. Ellerim terleyince de algilamada gucluk cikariyor...

Mat almayi dusunuyorum bu sorunlari cozer miyim ki

Cozunurluk onemli degil..

MasteLaa

Üye
Bende seffaf var.. Elimin yagi teri falan ekranda iz birakiyor ister istemez.. bir de gunes isiginda parliyor.. Ellerim terleyince de algilamada gucluk cikariyor...

Mat almayi dusunuyorum bu sorunlari cozer miyim ki

Cozunurluk onemli degil..

Mat Anti-Glare filmler iyi oluyor ben almıştım terlemeye felan bakmıyordu ve sürtünmeyi azaltıyordu çözünürlük dışında yani dert edilmiyorsa çok iyi oluyor.