mat jelatin kullanan varmı ??

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
mat jelatin kullanan varmı ??
Hangisi daha iyi parlak mı mat mı ?

Toros542

Toros542

Üye
Ben L820 de parlak ekran koruyucu kullanıyorum.gayet de memnunum daha önce başka bir cihazda mat kullandım fakat pek memnun kalmadım.eğer kullanacaksan parlak kullanmanı tavsiye ederim.

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Mat jelatinde ne gibi sıkıntılar dikkatini çekti

serinaga

serinaga

Üye
Ben şuan mat kullanıyorum, neden derseniz, parlakta parmak izi çok kalıyor, malum benim ellerde çok terler, bu nedenle mat iz bırakmıyor. Eh biraz pürüzlendiriyor ekranı ama bir süre sonra alışınca sorun olmuyor. Hatta zaman geçip sökünce ekran bir acayip parlıyor ve yeni telefon almış gibi oluyor :kop2:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Ben seffaf kullanıyorum mat ekrani cok bozuyor

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
bende mat taktım malum parmak izinden dolayı ama beyaz sayfada puruzlenmeler var o yüzden sormak istedim :)

serinaga

serinaga

Üye
Doğrudur biraz pürüzlü yapıyor, ama ben memnunum. Tabii tercih meselesi ...

achambo

achambo

Üye
matı babamın telefona taktırmıştık çıkarınca gözlerimiz rahatladı parlak allllllllllll

Peocawe

Peocawe

Üye
ben sürekli mat alıyorum. ekran görüntüsünü abartı şekilde bozmuyor.. ayrıca parlak kullansan bile o parmak izlerinden ötürü bir türlü haz alamıyorsun ekrandan. mat al derim bana sorarsan. parmak izi kalmıyor hiç ve üstelik çok çabuk temizleniyor leke oldunmu. ve bana göre telefonun ekranı daha güzel duruyor. (çözünürlük olarak değil, fiziksel olarak)

asiprens0645

Üye
Bende mat kullanıyorum 2-3 ay oldu telefonu alalı bence parlaklığı azcık yüksek tutarsan şeffaftan daha iyidir

Lumia820

Lumia820

Üye
wrapsol nasıl alsam 55tl ye buldum hmm nasıl sizce. Nokia n8 in slikonu gibi sof değil hard var pek sevmedim çok ısıtıyor. Wrapsol kullanan oldu mu

tapatalk

tapatalk

Üye
mat alma alma alma

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
peki millet kapaklı stantlı kılıf kullanan varmı kullanışlı mı oluyor yoksa sadece arkayamı kapak almalıyım ?

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Beyler tavsiyemdir mat jelatin kullandım pişman oldum sensor işlemiyordu engellyordu şuan hiç jelatin yok daha iyi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uzunca bir süredir mat ekran koruyucu kullanıyorum, şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı, görüntüyü biraz bozması dışında. :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
wrapsol nasıl alsam 55tl ye buldum hmm nasıl sizce. Nokia n8 in slikonu gibi sof değil hard var pek sevmedim çok ısıtıyor. Wrapsol kullanan oldu mu

55 tl bi jelatine verirsen kazık yersin

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Lumia'da mat kullanıyorum ve kesinlikle önermiyorum. Mümkünse parlak koruyucu alın. Ayrıca bir koruyucuya 55 tl gibi bir rakam sakın vermeyin. Bugüne kadar telefonlarım için aldığım ekran koruyucularının herbirine 5 tl den fazla para vermedim, vermem de..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
wrapsol kullanıyorum hiç bir problem yok on numara valla.

- - - Eklendi - - -

Lumia'da mat kullanıyorum ve kesinlikle önermiyorum. Mümkünse parlak koruyucu alın. Ayrıca bir koruyucuya 55 tl gibi bir rakam sakın vermeyin. Bugüne kadar telefonlarım için aldığım ekran koruyucularının herbirine 5 tl den fazla para vermedim, vermem de..
komple kasa için 55 tl ve kalitesine göre çok uygun normal yapışkanlar gibi de değil.

kaltintop

kaltintop

Üye
benim rahmetlide mat ekran filmi almıştım bana kalırsa parmak izinin yanı sıra en büyük avantajı parmakların ekrana yapışmasını engelliyor yani sayfa scroll yapma gibi işlemlerde daha az sürtünme sağlıyor. buda gayet iyi bi sebep bence.

peki millet kapaklı stantlı kılıf kullanan varmı kullanışlı mı oluyor yoksa sadece arkayamı kapak almalıyım ?

kapaklı standıda kullanıyordum bizim rahmetlide. gayet kullanışlı ama TİMlerde satılanlar 70 lira gibi bi rakam ha buna değer mi tartışılır.