mat 1 ve mat 2 den anlayan arkadaslar var ise acil yardımcı olabilirlermi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumyjikk2

Üye
    Konu Sahibi
mat 1 ve mat 2 den anlayan arkadaslar var ise acil yardımcı olabilirlermi?
Arkadaslar baslıktada belirttigim gibi mat 1 ve mat 2 de bir kac problemde yardımınıza ihtiyacım var anlayanlar yardımcı olabilirlermi??

soruları asagıya yazıyorum yardımcı olabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz,cözüm yollarınıda yazarsanız yada fotograf olarak eklerseniz cok makbule gecer,simdiden teşekkürler

N=4a üzeri 2 olcak denkleminde ,n=1000 olduguna göre I ne olur?

log3,x=-2=> x=?

elektrik devresinin cözümünü cramer kuralı ile cozme konusunu anlatabilecek var ise acil yardımlarınızı bekliyorum...

tarxhn

tarxhn

Üye
sen bir kağıda yaz resmini çek ekle çünkü ben soruyu anlamadım ?????

restmod

restmod

Üye
Bende tam anlamadim soruyu ama aanladigim kadariyla x:1/kök3 cikiyo

yumyjikk2

Üye
    Konu Sahibi
resim olarak yükledim cözümünü tarif ederseniz cok makbule gececek

simdiden yapacagınız yardımlar icin teşekkür ederim

Kdr05

Kdr05

Üye
N = 4a^2 diyorsun ama I yı soruyor :karisti:

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Logaritma - ( eksiye. ) eşit olmaz o sorun yanlış.
Diğer sorunda a yı mı soruyorsun yoksa I yımı ? I ise soruda I nerde kullanılıyor ?

Kdr05

Kdr05

Üye

• Beğen
Tepkiler: yumyjikk2

yumyjikk2

Üye
    Konu Sahibi

Allah razı olsun,teşekkür ederim,bir sorum daha olcak ama yardımcı olurmusun formül düzenleme ile ilgili konuları nasıl bulabilirim,final bütünleme sınavında hocamız sorucakta,formül düzenleme veya formül üretme diye bunun konusu tam olarak ne gecer bilgniz varmıydı

diger yorum yazan arkadaslarada teşekkürlerim iletiyorum,cok makbule gecsin sagolun varolun

• Beğen
Tepkiler: Pro.Leon
Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Arkadaşım özür dilerim...

• Beğen

yumyjikk2

Üye
    Konu Sahibi
neden ne oldu anlamadım neden özür diliyorsunki

Kdr05

Kdr05

Üye
Allah razı olsun,teşekkür ederim,bir sorum daha olcak ama yardımcı olurmusun formül düzenleme ile ilgili konuları nasıl bulabilirim,final bütünleme sınavında hocamız sorucakta,formül düzenleme veya formül üretme diye bunun konusu tam olarak ne gecer bilgniz varmıydı

diger yorum yazan arkadaslarada teşekkürlerim iletiyorum,cok makbule gecsin sagolun varolun

daha önce hiç duymadım. hangi konular için bu formüller. belli bir konuysa formüllerine bakarsın onlara çalışırsın,

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt