Dünyanın en gelişmiş işletim sistemi iOS, Bilgisayarlarda da Mac OS X'tir. Hem görsel, hem güvenlik hem de gizlilik anlamında. Aynı zamanda Symbian olmasaydı iOS, iOS olmasaydı Andoid olmazdı İsteyen herkes Android'i kullanır. Android aynı bir otoban gibi... Gelen geçen gidiyor. Sen hiç çin "TouchPhone"larında Gerçek iOS gördün mü? GÖREMEZSİN.
Android mi King Allahını seversen forumu koşarak terket kardeşim ya K*ç Kadar bebenin kendi telefonu için tasarladığı sonradan google tarafından sessizce satın anlınan bir işletim sisteminden Bahsediyoruz ve bu o kadar ucuz bir işletim sistemi ki Trident bile kullanıyor
Dünyanın en gelişmiş işletim sistemi iOS, Bilgisayarlarda da Mac OS X'tir. Hem görsel, hem güvenlik hem de gizlilik anlamında. Aynı zamanda Symbian olmasaydı iOS, iOS olmasaydı Andoid olmazdı İsteyen herkes Android'i kullanır. Android aynı bir otoban gibi... Gelen geçen gidiyor. Sen hiç çin "TouchPhone"larında Gerçek iOS gördün mü? GÖREMEZSİN.
Emin ol Nokia işini biliyor kime ne satacagını çok iyi biliyor bizim düşündüklerimizi onlar düşünemeyecek kadar mı veya nokia da Iphone ye adam gibi rakip telefon yapacak kadar teknoloji yok mu ? Var hepsi var ama nasıl 3 kuruş fazla kazanırım diye kırk takla atıyor. Müşteri önemli değil nokia için her zaman bir sonraki telefonunu düşünerek iş yapıyor.
kardeşim telefonu bilemicem de linux işletim sistemi en güvenli görsel ve performanslı çalısan yazılımıdır linuxun en çok tercih edileni ubuntu ama türkler türklerin yapmıs oldugu pardusu tercih eder .