cukuleaks
Üye
Dal kırılana kadar ben mrtechi havada , karada dövmüş olacam ve suda dövme görevine geçiş yapacam. Havada karada suda döverim
Dal kırıldıktan sonra ikinize de dalarım
Bende baklava + yağ var. Birazcık araştır istersen , yağlı insanlar herzaman daha güçlüdür
"nah" baklava sana
Dal kırılana kadar ben mrtechi havada , karada dövmüş olacam ve suda dövme görevine geçiş yapacam. Havada karada suda döverim
- - - Eklendi - - -
Bende baklava + yağ var. Birazcık araştır istersen , yağlı insanlar herzaman daha güçlüdürbu arada boy kaç abisi
- - - Eklendi - - -
Bende baklava + yağ var. Birazcık araştır istersen , yağlı insanlar herzaman daha güçlüdürbu arada boy kaç abisi
Al buyur
Botla ölçtüm 195 çıktı
haha
1.77 | vücut
Al buyur
Botla ölçtüm 195 çıktı
la bebeler siz kimsiniz la alayınız toplansa nolur. Fatihi dala asarım o izler bizi ona bişey yapamam can kardeşim benim o
İsmail varsa bi derdin gel erzincana benle hallet
hahaben 1.85 + kalıp Hala düşünüyormusun beni dövebilieceğini
yazık
Fazla atar ... Fazla hava ...
1.95+1.77+(2 x kalıp)=İsmail pert
Hacı sen ne yapıyon kaç saattir Allah aşkına 1.85 + kalıp olan birini nasıl dövmeyi planlıyorsun ? bir kere kafa atma ihtimalin 0 . E bende yumruk yiyecek kadar mal değilim, kaldı geriye yere düşürüp üstüne yatma. E bi zahmet onuda ben yapayım dimi deve kadar kalıyorum yanında. Zaten üstüne 90 kilo binince neye uğradığını şaşırırsın
Nescafe 2si1 arada
- - - Eklendi - - -
Dikene mi oturcan teksaslıben alırım rahat ol çoğu insanda vücut var ama kafa yok
Arda abiyi çağırıp gelirim o zamanO değilde bu cep genelde insanlar bilmedikleri şeyler hakkında yorum yapıyor valla pert olmuş o bölüm bence
Evet bizzat ondan bahsediyorum
emin ol bende iki türlüde varLakabım "koca kafalı iso"
- - - Eklendi - - -
arda kimdir xXx diyorsan orda işler durur
Ata abi göğüs ksalarıyla meşhur zaten
Evet bizzat ondan bahsediyorumYanında Preator ( Ata Abi ) yi alıp gelirim 185 kurtarır mı bilinmez o zaman ismail
emin ol bende iki türlüde varLakabım "koca kafalı iso"
- - - Eklendi - - -
arda kimdir xXx diyorsan orda işler durur
Evet bizzat ondan bahsediyorumYanında Preator ( Ata Abi ) yi alıp gelirim 185 kurtarır mı bilinmez o zaman ismail
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?