DreaMagiC
Üye
-
Konu Sahibi
-
Biricik kardeşim olan Fatih'ime,
Tüm foruma merhaba öncelikle şu an anlatacağım insan belki şu zamana kadar forumda gördüğünüz en iyi insan olabilir. Nedenini sorarsanız anlatmakla biteremeyeceğim saygısından tutun iyiliğine kadar birçok sebebi var. Tanımayan varsa bir an önce tanışmasını temenni ederimBu konuyu neden ben açıyorum çünkü o benim öz kardeşimden farksız. Kardeşim benim insanların seni ne kadar sevdiğini ve ilgilendiğini kendim görüyorum bunu diyende eminim sadece ben değil birçok üye söylüyordur. Sana yaptığım iyiliklerin yardımların hepsi helali hoş olsun sen daha güzellerine layıksın. Sana ayırdığım zamanın her saniyesinde mutlu oldum ve hiç pişman olmadım. Eminim sende öyle düşünüyorsundur kardeşim benim Yine şartlar ne olursa olsun forumda olduğum sürece senin için çabalamaya hazırım. Forum haricinde ise bir abi olarak her şartta yanında olmaya gerekli desteği vermeye hazırım. Senin yerin apayrı bende unutma kardeşim benim
Dipnot : Diğer öz kardeşim de Türe 'dir. Lakabımız " The Three Musketeers " bilginize saygılar...
Abim ne desem ki cidden duydulandımBiricik kardeşim olan Fatih'ime,
Tüm foruma merhaba öncelikle şu an anlatacağım insan belki şu zamana kadar forumda gördüğünüz en iyi insan olabilir. Nedenini sorarsanız anlatmakla biteremeyeceğim saygısından tutun iyiliğine kadar birçok sebebi var. Tanımayan varsa bir an önce tanışmasını temenni ederimBu konuyu neden ben açıyorum çünkü o benim öz kardeşimden farksız. Kardeşim benim insanların seni ne kadar sevdiğini ve ilgilendiğini kendim görüyorum bunu diyende eminim sadece ben değil birçok üye söylüyordur. Sana yaptığım iyiliklerin yardımların hepsi helali hoş olsun sen daha güzellerine layıksın. Sana ayırdığım zamanın her saniyesinde mutlu oldum ve hiç pişman olmadım. Eminim sende öyle düşünüyorsundur kardeşim benim Yine şartlar ne olursa olsun forumda olduğum sürece senin için çabalamaya hazırım. Forum haricinde ise bir abi olarak her şartta yanında olmaya gerekli desteği vermeye hazırım. Senin yerin apayrı bende unutma kardeşim benim
Dipnot : Diğer öz kardeşim de Türe 'dir. Lakabımız " The Three Musketeers " bilginize saygılar...
vay be yazıya bak bize hiç böyle yazan olmadı
Bu işin şakası tabi Fatih'im tebrikler
Tarık sanada tebriklee güzel yazmışsım ve harfi harfiyen katılıyorum
benıde sevın
Canımsın ablamablacım tebrıkler
Sağolasın Arda abim yahu seni seviyorum bevaay fatihcim hayırlı olsun
KArdeşimsin çok sağoltebrikler...
Sağolasın Anıl sana da tebriklertebrikler fatih...
Ömer'im ben sana yazmıştım yahuvay be yazıya bak bize hiç böyle yazan olmadı
Bu işin şakası tabi Fatih'im tebrikler
Tarık sanada tebriklee güzel yazmışsım ve harfi harfiyen katılıyorum
Sağolasın Furkan.tebrikler Fatih
Ne diyebilirim ki kardom'sun var mı ötesi
Abim ben bile duygulandımSende öz abimsin bizim
Fatih'im , Kardo'm , Görmediğim halde Kardeş'im diyebildiğim nadir insanSenin gerçekten Ben de ve bizde özel bir yerin var Tarık abinin her dediği benim için de geçerli İnşallah hayal ettiğimiz gibi de Aynı yerde okuyacağız Seni seviyoruz
Sağolasın AbimYeni Rütben hayırlı olsun Fatih..
Ben teşekkür ederim kardeşim benim iyi ki o gün bana o yardım mesajını gönderdin de tanıştım seninle çok şükür Rabbim'e senin gibi insanlarla tanıştırdı beni
Abim ne desem ki cidden duydulandımSen de benim için aynısın forumda yerin apayrı Yazdığın her kelam için ayrı teşekkür ediyorum
İyi ki abim ya
Ben teşekkür ederim kardeşim benim iyi ki o gün bana o yardım mesajını gönderdin de tanıştım seninle çok şükür Rabbim'e senin gibi insanlarla tanıştırdı beni
Kardom ikinize de aynı şey için danıştım biliyorsun dimiAynen kardom iyi ki S2 ile ilgili soru sordun bana
benıde sevın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?