masaüstünde internet simgesi olmayanlar içeri(orjinal kısayoldeğil)

Sponsorlu Bağlantılar

kolera90

Üye
    Konu Sahibi
masaüstünde internet simgesi olmayanlar içeri(orjinal kısayoldeğil)
evet arkadaşlar onlarca site dolaşmama rağmen çözümü yine kendim buldum ve sitede bulunan arkadaşlarımız yararlansın diye böyle bir konu açtım
ilk olarak sorundan başlayalım.format sonrası masaüstünde internet simgesi gelmedi ilk etapta masaüstü öğelerinin içinde vardır diye düşündüm(masa üstü öğeleri:masaüstü sağtık/özelliller/masaüstü/masaüstünü özelleştir) ancak orada da olmayınca çözümü kendim ürettim.işte çözüm;

hızlı başlatı etkinleştirdikten sonra internet simgesini sağtıklıyoruz ve özellikler diyoruz.kısayol sekmesinde iken hedef bul a tıklıyoruz.ve orjinal simgemiz burda:D buradan sürükleyip masa üstüne bırakıyoruz işlem tamam.

(hızlıbaşlatı etkinleştirmek için:görev çubuğunu sağtıklayıp özellikler/hızlı başlatı seçiyoruz ve uygula diyoruz)
saygılar..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Salihyet

Salihyet

Üye
Ya hızlı başlatta da yoksa :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
C:\Program Files\Internet Explorer
Direk burdan alsak olmazmı ? :(

kolera90

Üye
    Konu Sahibi
hızlı başlatta olmaması imkansız gibi bişey.yani rahat ol :D

rcpdmr

rcpdmr

Üye
hocam yine kısayol oluyor.kopyala deyincede de,tıklatınca internet açılmıyor..vista da denedim

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bu tekrar kısayol oluyor ki

arslansem

arslansem

Üye
Bana da öyle geliyor :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Arkadaş biraz yanlış yönlendirme yapmış...Aşağıda anlatacağım yöntem Internet Explorer 8 de denenmiştir...

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel
i açın...
{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D} adında yeni bir DWORD değeri oluşturun...Sayı değerini 0 (Sıfır) yapın...Sonra MASAÜSTÜ ne gelip Yenile yapın...Simge geri gelecektir...

Üst Alt