masaüstü için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre3796

emre3796

Üye
    Konu Sahibi
masaüstü için yardım
arkadaşlar okuldaki akıllı tahtada arkadaşın teki bi dosya açarken artık ne yaptıysa masaüstündeki bütün program kısayollarını o programa dönüştürmüş. dosyayı media playerle açmış şimdi masaüstünde bi program açınca o program değil media player açılıyor.
bu sorunu nasıl düzeltebiliriz. yardımlarınızı bekliyorum

Legendary.

Legendary.

Üye
Akıllı tahtada nasıl oluyor bilmem de normalde böyle :D

Sağ tıkla birlikte aç de. Programı seç. Alt tarafta bu tür dosyaları bununla aç gibisinden bişey yazar ona tıkla uygula :ehe

emre3796

emre3796

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı tahtada nasıl oluyor bilmem de normalde böyle :D

Sağ tıkla birlikte aç de. Programı seç. Alt tarafta bu tür dosyaları bununla aç gibisinden bişey yazar ona tıkla uygula :ehe

bu yolu denedik ama yine olamadı

Legendary.

Legendary.

Üye
Böyle olması gerekir :allalla:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Arkadaşını benim yerime tebrik et :d: Bu arada birlikte aç nasıl işe yaramadı ki acaba :allalla:

Legendary.

Legendary.

Üye
Aynen ya :allalla:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sistem Geri Yukle .?

Preloader

Preloader

Üye
Dostum sağ tıkla özelliklere gel direk bi sayfa çıkcak yukarda özellikler yazısının hemen altında 2.sekme olacak ona clickle.Orda karşına bi arama çıkıcak oraya tıklayıp hangi programla açmak istiyosan seç alttaki kutucuğa da işaret koy böylece otomatik olarak kısayola her tıkladığında böyle açılır.Değişiklikleri kaydete basmayı unutma. Böyle olmazsa da bilemiorum...

emre3796

emre3796

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkür ediyorum . okul genelinde akıllı tahtalara format atacaklarmış gerek kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt