Masaüstü Bilgisayarda HDMI portu var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Masaüstü Bilgisayarda HDMI portu var mı ?
Arkadaşlar ben telefonumu HDMI portu ile bilgisayar ekranına bağlamak istiyorum bilgisayarda böyle bir çıkış varmı acaba.HDMI kablosu mevcut bende.Pc modeli Casperin windows vistalı bir modeli açma tuşu ortada ve kenarları mavi renkte.

fullwar

fullwar

Üye
Sarı çizmeli Mehmet Ağa yani. :d: Nereden bilelim biz senin bilgisayarını. :kop2: Sen bizi güldürdün Allahta seni güldürsün. Neyse... Monitörünün arkasını çevir ve; monitöründe aşağıdaki girişler gibi olan soldaki giriş varsa HDMI vardır. Ortadaki VGA, en sağdaki DVI'dır.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ekran kartında var kardeşim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
fullwar

fullwar

Üye
onizleme koydugun ekran karti en azindan benim ekran kartimda var hdmi portu

İyide soruyu ben sormadım ki. :d: Yani adamın monitöründe bu ekran kartındaki gibi HDMI portu varmı diye bakması için koydum onu. :ehe Senin ekran kartında varsa o ne yapacak onu. :kop: Bendede var hemde 2 tane ama arkadaşa yararı ne? :naughty: Ben görsel olarak HDMI'ın görüntüsü budur diye koydum.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Vallaha şuan monitörün arkasını çevirdim ama göremedim öyle bir şey.Modeli bilmiyorum monitör Samsung.Sağ üstte SyncMaster 743NX yazıyor.:D Sanırım yok.

fullwar

fullwar

Üye
ForeverAlone";4249733][COLOR=Black][B]Vallaha şuan monitörün arkasını çevirdim ama göremedim öyle bir şey.Modeli bilmiyorum monitör Samsung.Sağ üstte SyncMaster 743NX yazıyor.:D Sanırım yok.[/B][/COLOR][/QUOTE] Yoksa yoktur dostum. Ama için rahat etsin istiyorsan arkasının fotoğrafını çek bakalım.[COLOR="Silver' Alıntı:
----------Eklendi @ 23:26:39 ---------- Yazıldı @ 23:24:04 ----------

[/COLOR]Sanırım bu. Eğer öyleyse sadece VGA giriş var.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Güç kablosu ve VGA dışında giriş yok.Teşekkürler :)

----------Eklendi @ 23:27:37 ---------- Yazıldı @ 23:26:40 ----------

Yoksa yoktur dostum. Ama için rahat etsin istiyorsan arkasının fotoğrafını çek bakalım.

----------Eklendi @ 23:26:39 ---------- Yazıldı @ 23:24:04 ----------

Sanırım bu. Eğer öyleyse sadece VGA giriş var.

İşte bu :D.

fullwar

fullwar

Üye
Bak böyle bir kablo yada connectorle bağlayabilirsin ama veri aktarım hızı ve video görüntüsü daha düşük olur ama sonuçta bağlarsın cihazı. Yani analog sinyalle denk olur görüntü.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Neyse hiç uğraşmayım.Yardımlarınız için teşekkürler.

Üst Alt