Masanızın Ne Kadar Kirli Olduğunu Biliyor Musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Masanızın Ne Kadar Kirli Olduğunu Biliyor Musunuz?
Masanız tuvaletten daha kirli !
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki ofislerde masa ve telefonlar klozetten daha kirli !04 Mayıs 2006 08:53
<div align="center"></div>
Araştırmalar klavye ve telefonlarınızın birer mikrop yuvası olduğunu, işyerinde bir masanın üstünde bir klozetten 400 kat fazla mikrop bulunduğunu gösteriyor.

Çalıştığınız işyerinin çok temiz olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Hatta bilgisayarınızın tuşları, tuvaletlerden bile daha kirli olabilir. Arizona Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre insanların çalışma ortamlarının tam bir mikrop yuvası olduğu ortaya çıktı. Arizona Üniversitesi&#39;nden Profesör Charles Gerba&#39;nın yürüttüğü araştırmada, bir haber ajansına ait ofis baştan sona incelendi.

Gerba, sadece size ait bir bilgisayarın klavyesinin, binalarda günde yüzlerce kişinin kullandığı asansör tuşlarından daha pis olduğunu saptadı. Telefonlar ise, mikropların en fazla bulunduğu ikinci yerdi.

Gerba, "İnsanlar masalarını temizlediklerini sanır. Ancak ofisteki herhangi bir masada, bir klozetten tam 400 kat daha fazla bakteri bulunduğunu gördük" diyor. Ayrıca araştırmada, mikroplara en fazla maruz kalan meslek grubunun öğretmenler olduğu belirlendi. En temiz ortamda çalışan grup ise avukatlar...

Yıgen

Yıgen

Üye
sımdı kendı pc mden tıksındım he ıyı oldu verdıgın bılgı emegıne saglık demek pıslık ıcınde yasıyomusuz da haberımız yokmus

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 4 2006, 09&#58;39 AM) [post=327888]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gerba, "İnsanlar masalarını temizlediklerini sanır. Ancak ofisteki herhangi bir masada, bir klozetten tam 400 kat daha fazla bakteri bulunduğunu gördük" diyor. Ayrıca araştırmada, mikroplara en fazla maruz kalan meslek grubunun öğretmenler olduğu belirlendi.
[/b][/quote]
İşte burası beni ilgilendiriyor&#33; paylaşım için saolasın

cllgr

cllgr

Üye
onun için çok sık ellerimi sabunlarım vede masamın üstünü temizlerim.yinede içim rahat etmez demekki çok mikroplu oldugundanmış.masada en ufak bir toz yada leke rahatsız eder beni.teşekkürler bilgi için.

G_Unit

G_Unit

Üye
biLgiLer için tskkrler emeğine sağLık

yitik savaşçı

Üye
En güzeli bir adet camsil, bir adet de rulo ka&#287;&#305;t havlu...

Fatihyet

Fatihyet

Üye
valla bnm masam temiz bal dök yala

ABC

ABC

Üye
klozette sifon var masada yok ama

Fatihyet

Fatihyet

Üye
ona bakarsan klozette dışkıda var

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Emeğine sağlık güzel paylaşım........

Biz bu pislikler içindemi yaşıyoruz ama haberimiz bile yoq....

Ben bu pisliklerle yaşamaya hala dewam ediyorum.....

gknky

gknky

Üye
<div class='quotetop'>(ABC &#064; May 5 2006, 12&#58;01 AM) [post=328444]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

sen espiri yaptığınımı sanıyorsun??

haberci abi okadar uğraşmış yazmış etmiş senin yaptığın saygısızlık...

emeğe saygı gözterin lütfen

. ... .

iceboy

iceboy

Üye
Sacmalik&#33; Detol ile silinmis bir masa, klavye ve mouse kirli olamaz. En azindan tuvaletle kiyaslanamaz&#33;
Sanirim arastirmayi 5 yil yikanmamis bir ofisde gerceklestirmisler&#33;&#33;&#33;

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; May 6 2006, 04&#58;47 PM) [post=329597]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ABC &#064; May 5 2006, 12&#58;01 AM) [post=328444]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

sen espiri yaptığınımı sanıyorsun??

haberci abi okadar uğraşmış yazmış etmiş senin yaptığın saygısızlık...

emeğe saygı gözterin lütfen

. ... .
[/b][/quote]
emeğe saygı kişinin insiyatifine kalmış bişeydir buna müdahale edemeyiz ama bu kadar sert bi tutum göstererek suçlu duruma düşmüş olursun.

gknky

gknky

Üye
ama bu emeğe saygısızlık . ... .

suçlu duruma neden düşeyim ayrıca???

Fatihyet

Fatihyet

Üye
eme&#287;e sayg&#305;l&#305; olmam&#305;z espri yapmamam&#305;z&#305; gerektirmez. kimse eme&#287;e sayg&#305;l&#305; oldu&#287;u için pay&#351;a&#351;&#305;lan &#351;eyi be&#287;enmek zorunda de&#287;il. eme&#287;e sayg&#305;l&#305;ysan te&#351;ekkür edersin, esprini veya ele&#351;trini yapar geçersin. lütfen sakin olal&#305;m ve abartmayal&#305;m &#33;&#33;&#33;

ABC

ABC

Üye
emeğe saygısızlık değil ben her zaman sitede her emeğe saygılı olmuşumdur senin böyle anlamana bi yorum getiremedim gknky. eğer bi saygısızlık yapsam haberci de kendisi uyarabilirdi.sonuçta bir espri yaptık.haberci de yanlış anlamışsa o zaman üzülürüm ama habercinin böyle ufak şeyler için tartışma çıkarıp ortamı germeye çalışacağını hiç düşünmem.

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biz yöneticilerin yazdıkları, söyledikleri vs haşa Allah kelamı değil ki Bizler de hata yapabilir yanlış yazabilir gereksiz konular açabiliriz.Sizler de bizler gibi konulara bakıp işimize gelen tarafını alıp gelmeyen taraflarına yorumlarımızı ekleyip eleştiri veya teşekkürümüzü belirtip konuya iştiraklerrimizle bitiririz.Herkesin yazdığı kendisini bağlar.Biz burada kimseyi yazdıklarıyla değerlendiremeyiz buna da hakkımız yok zaten.Herkes yazdıklarına kefildir.Onun için kurallar gereği bir durum varsa müdahale ederiz bunun dışında dediğim gibi herkesin yazdığı kendisinin aynasıdır.Ayrıca ben burada abartılacak birşey olduğunu da sanmıyorum.Tabii ki kardeşlerimiz espri yapacaklardır.Fazla ciddi olmak ta pek ağır kaçabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt