Masaj aleti bu hale getirdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Masaj aleti bu hale getirdi!
Adana'da titreşimli masaj aletine ayaklarını rahatlatmak için çıkan bir kişi, cihazda kısa devre sonucu yangın çıkması üzerine el ve yüzünden yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kuruköprü Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki otobüs durağı yakınına bir firma tarafından konulan titreşimli ayak masaj aletini kullanmak isteyen Yasin Özer (45), 25 YKr atarak cihazın üzerine çıktı. Makine, çalıştıktan kısa süre sonra elektrik devrelerindeki kısa devre nedeniyle alev aldı.

Masaj aletinin üzerine su dökerek söndürmeye çalışan Özer'in giysileri de bir anda tutuştu. Elinden ve yüzünden yaralanan Özer'i saran alevler, çevredeki vatandaşlar tarafından söndürüldü. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özer, buradaki ilk tedavinin ardından Seyhan Uygulama Merkezi'ne sevk edildi. Bu arada, itfaiye ekipleri tarafından yangın tamamen söndürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Rahatlayacağım diye oturuyorsun masaj koltuğuna, hastanede sedyeden kalkıyorsun... :ss
Tazminatını alır ama...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tövbe Tövbe bu kadarıda olurmu ya.Bunu şikayet etmek lazım adam hayatından olabilirmiş.

dreamnurse

dreamnurse

Üye
mikanayı oraya koyuyosun ondan sonra gidip bir daha bakmıyosun bozuldumu bi arıza varmı bilmem ne diye denetimsizliğin sorumsuzluğun bir örneği daha ....:@

dreamboys69

dreamboys69

Üye
mikanayı oraya koyuyosun ondan sonra gidip bir daha bakmıyosun bozuldumu bi arıza varmı bilmem ne diye denetimsizliğin sorumsuzluğun bir örneği daha ....:@
yoo gelip bakıyorlar.kaç para kazandıklarına bakıyorlar:ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
999999999999999 Milyar YTL tazminat davası açmak gerekir.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Peki o kadar büyük bir meblağın olduğu davayı açacak olan davacı,
kendi belirlediği tazminat miktarı üzerinden belli bir orana göre hesabedilen dava harcını nasıl ödeyecek :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
:) Orasını unuttum pardon :kop:
Cebindeki parası kadar dava açsın kazanacağı kesin bence :)

Solamente

Üye
ya adamlar ne bilsin kısa devre yapacak oluyo işte bu yüzden evler işyerleri yanıyo kaza yani olucağı varmış olmuş Allah beterinden saklasın bilinen bi gerçek kazayla insanlar ölüyo :(
Birgün kuryemin biri bembeyaz olup geri gelmiş diyorum ne oldu kuzum sana teslimata gittiği dosya elinde bana verdi hiç bişey söyleyemeden adeta dilini yutmuş zarf açılmış Bolu yolunun 5.km sinde olan bir trafik kazası ve ailenin 4 ay önce askerden gelmiş tek oğullarının ölüm haberi !!! Oluyo bunlar arkadaşlar kaza için kimseye kızmamak lazım geliyorum demezki :nono:

POWER

POWER

Üye
yok artık!!!!! Bu hafta oradan geçiyordum baya yorgundum deniyecem dedim vazgeçtim :ss

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Pek İşim Olmadığı İçin Bilemicem.. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...