Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
::masa üstündeki msn simgesine tıklıyorum ama hiç bir sayfa açılmıyor::
Sponsorlu Bağlantılar
ahmettttt37
Üye
Konu Sahibi
::masa üstündeki msn simgesine tıklıyorum ama hiç bir sayfa açılmıyor::
Arkadaslr iki gündür bununla uğraşıyorum masa üstündeki msn messenger simgesine tıklıyorum ama tık yok sürüm:8.5 lütfen yardımcı olunn lütfen cevaplarınızı acill bekliyorum
Emre-45
Üye
Silip yeniden yükle.
ahmettttt37
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar bi yardım adecek yokmu googlede işe yarar bi çözüm yolu bulamadım
--------------- Ekleme ---------------
dün 8:1 kuruluydu sildim 8:5 yükledim aynı sorun devam ediyor tekrar silip yüklemeyi denerim eyiwllh
dün 8:1 kuruluydu sildim 8:5 yükledim aynı sorun devam ediyor tekrar silip yüklemeyi denerim eyiwllh
Consul9
Üye
arkadaşım crofilestan girmeyi dene
programfilestan gir yoksa perfectuninstaller diyebir programla msnyi kaldır baştan kur
Doğan
Üye
programın exe dosyaları bozulmuş olabilir bilgisayarınıza virüs girmiş olabilir siz ilk önce bi virüs taraması yapın.. daha sonra msn i silip yeniden yükleyin
saygılar
ahmettttt37
Üye
Konu Sahibi
eyiwllh arkadaşalr sistem geri yükleme yaptım msn tekrar yükledim oldu inş tekrarlamaz
Nedved
Emekli Yönetici
Bu tür durumlarda kullandığınız sürümün bir önceki versiyonunu kurun...Daha sonra tekrar aynı sürüme geçin...
ahmettttt37
Üye
Konu Sahibi
djserkan37
Üye
Msn'yi Kaldırıp Tekrar Kur Yada Başlattan Aç.
polo291
Üye
aynısı bendede olmuşdu acılırken takılıyo acılmıyo silmeye kalkıyom silerken takılıyo ama sonunda haleettim yeni sürüm yüklemeyi dene