Masa tenisinden ilginç kareler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Masa tenisinden ilginç kareler...

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi

SelmanTE

SelmanTE

Üye
zuhahahah çok komki yaaa :D:D:D:D
eline sağlık ercan ;)

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
:kop:ya şu teyzeyle onun üstündeki manyakmış yaa:kop:

teyzemin de nesine gerekse bu yaşta:ehe

paylaşım için saol :spr

omayra

Üye
Masa tenisi ve bir de bilardo oynayabilmeyi çok isterdim. İlk sevgililik dönemlerinde kandırdı beni tocam, dedi söz öğretecem sana. Sonra da öğretmedi. Öğretseydi böyle tuhaf yüz şekillerine girince soğurdu belki benden, şimdi anladım iyiniyetini :D Farklı kareler, teşekkürler power ;)

Altun.

Altun.

Üye
ya o teyzemin ne işi war. yaa. heralde ağır çekim oynuyordur.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Niye gördüm bu konuyu ya. Okul açılsa da yeniden başlasam masa tenisine. Çok iyi oynarım övünmek gibi olmasın ama :)

Okul takımınde değildim son sınıf olduğum için okul takımındaki arkadaşları (6 kişi) 2'şer kez üst üste yendim. Arkasından hocayı çağırdım bu takım iş yapmaz dedim hocayıda yendim sonra bırakıp gittim. Çok sinir olmuşlardı :ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;446438' Alıntı:
Niye gördüm bu konuyu ya. Okul açılsa da yeniden başlasam masa tenisine. Çok iyi oynarım övünmek gibi olmasın ama :)

Okul takımınde değildim son sınıf olduğum için okul takımındaki arkadaşları (6 kişi) 2'şer kez üst üste yendim. Arkasından hocayı çağırdım bu takım iş yapmaz dedim hocayıda yendim sonra bırakıp gittim. Çok sinir olmuşlardı :ehe

Ben onların yerinde olsam direk girişirdim sana :ehe

manyak!

manyak!

Üye
Masa tenisi ve bir de bilardo oynayabilmeyi çok isterdim. İlk sevgililik dönemlerinde kandırdı beni tocam, dedi söz öğretecem sana. Sonra da öğretmedi. Öğretseydi böyle tuhaf yüz şekillerine girince soğurdu belki benden, şimdi anladım iyiniyetini :D Farklı kareler, teşekkürler power ;)
bencede öğrenme harbi komik oluyo yaaa:) kendimi hatırlıyorumda:?sl?k

asdasdcxzc

Üye
eline sağlık saol

Pure Life

Pure Life

Üye
Konu tarih olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...