2x3 son sahnesine bakŞu an 2. sezonun ilk 2 bölümünü izledim baya iyi başladılar ama geçen sezon dövüş sahneleri daha iyiydi sanki
Limitless, Lucifer'ı falan indiriyorum baya karışık dizi izliyom bu aralar Daredevil'e ara sıra bakcamBen çoktan bitirdim
2x3 son sahnesine bak
Çok daha sağlam 2.sezon izle kesinlikle2.sezon nasıl dizinin. 1.sezonu izlemiştim ara ara sıkılmıştım. 2.sezonda the punisher filan varmı dizide ve dizi 1.sezon gibi sıkıcı sahneler varmı. 1.sezon güzeldi ama yavaş ilerlemişti biraz.
Abi çok iyi ya dizi umarım konseptini bozmaz bu çizgide devam eder
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Gelsin gelsin oda gelsin3.sezonda gladiatör olabilirmiş

Birinci sezon finaline gel daha iyi gözükecekGeçen gün başladım, hergün bir bölüm izlerim diyodum ikiye çıktı, süper dizi hatta film gibi![]()
hele 2. sezon muhteşemdiGeçen gün başladım, hergün bir bölüm izlerim diyodum ikiye çıktı, süper dizi hatta film gibi![]()
Senin millete radyasyon vermen gerekmiyor mu arkadaş ? Bak bana. Ben işim gereği yatırım yaptım ve kar ettim mesela1.sezon 10.bölümü bitirdim bugün 3 bölüm izledim yarın biter ilk sezon, müziği kulağımdan gitmiyor süper dizi

Senin millete radyasyon vermen gerekmiyor mu arkadaş ? Bak bana. Ben işim gereği yatırım yaptım ve kar ettim mesela
Bir ara ben de başlayayım şu dizilere