Marvel's Daredevil (2015 - ?)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Torrenta düşmüş indirme başlasın :ehe

Serhan

Serhan

Üye
İlk sezondan kat kat daha iyi

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Şu an 2. sezonun ilk 2 bölümünü izledim baya iyi başladılar ama geçen sezon dövüş sahneleri daha iyiydi sanki

KAYIP-ADAM

Üye
2.sezon nasıl dizinin. 1.sezonu izlemiştim ara ara sıkılmıştım. 2.sezonda the punisher filan varmı dizide ve dizi 1.sezon gibi sıkıcı sahneler varmı. 1.sezon güzeldi ama yavaş ilerlemişti biraz.

Serhan

Serhan

Üye
2.sezon nasıl dizinin. 1.sezonu izlemiştim ara ara sıkılmıştım. 2.sezonda the punisher filan varmı dizide ve dizi 1.sezon gibi sıkıcı sahneler varmı. 1.sezon güzeldi ama yavaş ilerlemişti biraz.
Çok daha sağlam 2.sezon izle kesinlikle

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
02x03
Açılış sahnesi iyiydi. Çocukluğuyla ilgili daha fazla sahne görsek iyi olur aslında. Çatıdaki konuşmada çok uzun sürdü bence.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
02x08
Oooo Fisk geri döndü :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Abi çok iyi ya dizi umarım konseptini bozmaz bu çizgide devam eder

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Yönetici tarafından düzenlendi:
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Spoiler!!!!!!!!!!! Spoiler butonunu kullanın !!

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Oha ya 2. sezon burada bırakılır mı :D Şimdi yine 1 sene bekle :(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
daredevil 8bit intro :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SHS

SHS

Üye
Geçen gün başladım, hergün bir bölüm izlerim diyodum ikiye çıktı, süper dizi hatta film gibi :)

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün başladım, hergün bir bölüm izlerim diyodum ikiye çıktı, süper dizi hatta film gibi :)
Birinci sezon finaline gel daha iyi gözükecek :) hele 2. sezon muhteşemdi

D6503 cihazımdan gönderildi

SHS

SHS

Üye

1.sezon 10.bölümü bitirdim bugün 3 bölüm izledim yarın biter ilk sezon, müziği kulağımdan gitmiyor süper dizi

Revengeful

Emekli Yönetici
1.sezon 10.bölümü bitirdim bugün 3 bölüm izledim yarın biter ilk sezon, müziği kulağımdan gitmiyor süper dizi
Senin millete radyasyon vermen gerekmiyor mu arkadaş ? Bak bana. Ben işim gereği yatırım yaptım ve kar ettim mesela :ehe
Bir ara ben de başlayayım şu dizilere

SHS

SHS

Üye
Senin millete radyasyon vermen gerekmiyor mu arkadaş ? Bak bana. Ben işim gereği yatırım yaptım ve kar ettim mesela :ehe
Bir ara ben de başlayayım şu dizilere

iki senedir radyasyonla uğraşıyom bi süper kahraman olamadım

Üst Alt