Haber Marvel Run Jump Smash! Windows Phone için yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Marvel Run Jump Smash! Windows Phone için yayınlandı
12 Ekim tarihinde duyurulan Marvel Run Jump Smash! oyunu bugün Windows Phone için yayınlandı.

Sonsuz koşu türünde olan oyunda çeşitli engellerden kurtularak puan toplamanız gerekiyor. Oyunu oynayabilmeniz için internet bağlantınızın açık olması şart.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oyunun fiyatı 4 TL olarak belirlenmiş. Aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ayrıca 1gb ram kısıtlamalı, ama telefonu unlock olan arkadaşlar üzülmesin yarın büyük ihtimal bunun ***** li dosyası çıkar paylaşırım burda

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu Oyuna 4 TL mi İstiyorlar ayrıca 1 gb kısıtlamalı hiç koymasalar daha çok gururlanırım..:angry:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bide internetsiz oynanmıyormuş, e yuh artık

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
jetpack joyride(buda internet gerekli) ve gravity guy oynayın daha iyi bunlardan biri ücretsiz diye hatırlıyorum

Heimdalll

Heimdalll

Üye
jetpack internetsiz oynanıyor

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bağlanmasada oynuyordum ben

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Heimdalll

Heimdalll

Üye
ben yükledim sabah internetten buldum ama starta basınca yüklrniyor oyun %43te oyundan atıyor, yükleyen oldumu acaba atma varmı 512mb telefon sahiplerinde

Rainesto

Rainesto

Üye
ben yükledim sabah internetten buldum ama starta basınca yüklrniyor oyun %43te oyundan atıyor, yükleyen oldumu acaba atma varmı 512mb telefon sahiplerinde
512 de atma var arkadaşın 525inde atma yapmadı

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
zirtvirt

zirtvirt

Üye
Hem de bütün diller var, Türkçe yok. Oyun her yönden dezavantajlı, bırakın 4 TL'yi bedava olsa bile indirmeye değmez.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Üst Alt