haydaravısyon
Üye
-
Konu Sahibi
-
siz morul yetiştiriyormusnuz size sormak istiklerimi sora bilirmiyimTopraktan değildir , marul fidesindendir o.
Ben değilde annem yetiştiriyor yemek içinsiz morul yetiştiriyormusnuz size sormak istiklerimi sora bilirmiyim
Marul topraktaki besini bitiriyor olabilir ama ondan daha önemlisi benim bahçedeki salyangozlar ve kuşlar marulu daha çabuk bitiriyor
Geçen yıl 25 -30 kök kadar ektim, ektiğim günün ertesi yerinde yeller esiyordugeceleyin salyangozlar sabaha kadar marul partisi yapmışlar...
serçeler çok seviyor, salangozlar bakırın ve tuzun üsütünden geçemiyor tuzdan bir koruma cemberi yapmak lazımMarul topraktaki besini bitiriyor olabilir ama ondan daha önemlisi benim bahçedeki salyangozlar ve kuşlar marulu daha çabuk bitiriyor
Geçen yıl 25 -30 kök kadar ektim, ektiğim günün ertesi yerinde yeller esiyordugeceleyin salyangozlar sabaha kadar marul partisi yapmışlar...
bakırı hangi birinin etrafına koyayımserçeler çok seviyor, salangozlar bakırın ve tuzun üsütünden geçemiyor tuzdan bir koruma cemberi yapmak lazım
kuşlar için ben cd astım işe yarıyor gibi görünüyor
bakırı hangi birinin etrafına koyayımAyrıca bakırın kilosu kaç para haberin varmı senin
tuz toprağa zaralı diye koymuyorum, salyangozlar için özel ilaç var ama o bile çare olmadı..
Yan komşum bahçesiyle pek ilgilenen birisi değil, bahçesini yabani otlar basmış ve tam salyangozların yaşamasına ve üremesine elverişli ortam. sabah oraya çekilip gece benim bahçeye saldırıyorlar...
Salyangozlar soğan ve sarımsağa dokunmuyorlar ama, uzak tutmada etkisi olacağını sanmıyorum..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda sarımsak suyunun sallangozları uzak tutugu yazıyor.vampirle aynı
familladan geliyorlar. Marulların arasına sarımsak eksek sallangozları uzaklaştırmda faydayı olur mu hem
salata yaparken marullun yanına birazda yeşil sarımsak doğrarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?