Martins: "Rusya'da ırkçılıkla karşılaşmadım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Martins: "Rusya'da ırkçılıkla karşılaşmadım"
Rubin Kazan'a 2010 yılında transfer olan Obafemi Martins, Rusya Ligi'nde oynadığı süre içinde ırkçılık ile karşılaşmadını dile getirdi.

Goal.com'a yaptığı açıklamada Rusya'da kendisine ırkçı saldırılar olmadığını açıklayan Martins, "Dünyanın her yerinde ırkçılık olmasına rağmen Rusya'da böyle bir şey yok. Burada kimse bana saldırmadı. İngiltere'de istediğimiz zaman istediğimiz yere gidebiliyoruz fakat bazen siyahlara karşı bir tavır oluyor. Bazen annem ve arkadaşlarım alışveriş merkezine gittiklerinde onlara karşı saldırılar olabiliyor. Bunlara anlam veremiyorum." diye konuştu.

Andrea Stramaccioni'nin Inter'de kalarak görevine devam etmesini değerlendiren Nijeryalı, "O çok genç bir teknik direktör. Inter'in böyle isimlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, farklı bir oyun tarzı olan. Inter hala kaliteli isimlere sahip ve takımla birlikte bir başarı yakalayacaktır." dedi.

Rubin Kazan'ın sergilediği futbolun kendisini zorladığını ifade eden 27 yaşındaki isim, "Takım olarak defansif bir oyun sergiliyoruz ve bunu beni zorluyor. Gol atmak zaman zaman burada zorlaşıyor ama bunu aşabildiğimi düşünüyorum. Benim oyun stilime uygun bir tarzımız yok. Beni atak futbolunu tercih ediyorum. Bu tarz futbol benim oyunuma zarar verdi ve artık düzenli oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Nijerya Milli Takımı formasını 37 defa sırtına geçiren forvet oyuncusunun Rubin Kazan ile olan sözleşmesi 2013 yılının haziran ayında sona eriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt