Marsilya biletleri satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Marsilya biletleri satışta


[h=2]Fenerbahçe ile Marsilya arasında 20 Eylül'de oynanacak Avrupa Ligi grup ilk maçının biletleri bugünden itibaren satışa sunuluyor.[/h]
Fenerbahçe ile Marsilya arasında 20 Eylül’de oynanacak Avrupa Ligi grup ilk maçının biletleri bugünden itibaren satışa sunuluyor. Biletler bugün kongre üyelerine 13-17 Eylül tarihleri arasındna kongre üyeleri ve Premium Kart, Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcılarına satılacak. Genel satışa ise 18 Eylül Salı günü başlanacak. Marsilya maçının bilet fiyatları şu şekilde belirlendi: Migros ve Türk Telekom 55, Fenerium üst 110 ve 130, Fenerium alt 165, 215, 255 ve 265 lira.

Davetiyeler dağıtılıyor

Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve 12 yaşından küçük çocukların izleyebileceği Mersin İdmanyurdu maçının davetiyeleri bugünden itibaren dağıtılacak. Kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve kongre üyelerinin, davetiyelerini saat 11:00’den itibaren Soyak Migros, Cevahir Alışveriş Merkezi, Merter Migros, Ülker Sports Arena ve Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Biletix gişelerinden temin edebilecekleri, genel dağıtımın ise yarından itibaren yapılacağı bildirildi.
 
frisby77

frisby77

Üye
Maça gitmicek bi fenercell kullanıcısı var mı acaba? valla şifresini bana verirse büyük sevaba girer :D çok dua okurum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt