Marmaris - Datça - Hisarönü Rotası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Marmaris - Datça - Hisarönü Rotası
1.Gün: Marmaris Limanı'ndan tekneye biniş.Kabin seçimi.Tur Rehberi tarafından tur hakkında bilgi verilmesi. Hoşgeldin İçkisi ve teknede akşam yemeği. Gece Marmaris limanında kalınır.

2.Gün: Kahvaltıdan sonra Kadırga'nın berrak sularına gitmek için Marmaris'ten hareket.Kadirga'da yüzebilir,snarkel veya rüzgar sörfü gibi etkiliklere katılabilirsiniz.Öğle yemeğinden sonra Kadırga'nın güneyinde bulunan Bozkale'de oluyoruz. Burada sahil boyunca uzanan muhteşem Loryma Yıkıntıları arasında gezebilirsiniz.Akşam yemeği ve geceleme Bozkale'de.

3-Gün: Sabah erken saatlerde Bozkale Burnu'ndan ayrılıp etrafımızı saran yabani ve kayalık bir güzellik içerisinde öğle yemeğini Yeşilova Körfezi'nde yiyoruz. Buradaki olağan üstü hava insanın iştahını açıyor.Gece sahilde de uyuyabileceğimiz, çok meşhur sünger ve balık merkezi olan Bozburun Koyu'nda geçirilir.

4.Gün: Kısa bir tekne gezintisi sonrasında Kahvaltıyı Aktur'un kuzeyinde yapıp sabahın geri kalanı burada geçirilir. Öğleden sonra rotamız Datça. Küçük bir tatil bölgesi olan Datça, oldukça ilgi çekici bir sahil kasabası. Akşam yemeği ve geceleme Datça Limanı'nda.

5.Gün: Kahvaltıdan sonra Dislice Adası'na iki buçuk saat uzaklıkta bir gün boyunca yüzebilirsiniz. Gece geç saatlerde Bencik' e dönüp Çam ormanları ve kırmızı kayalar arasında akşam yemeği.Geceleme Bencikte.

6.Gün: Bencik'ten ayrılıp küçük birer kasaba olan Orhaniye ve Selimiye etrafında tekne ile bir gezinti.Yüzyılllar önce sona eren hayat burada hala devam ediyor.Sakin bir limana demir atıp gece buarada kalınacak.

7.Gün: Seyehatimizin yedinci günüde Marmaris'e dönüyoruz. Öğle yemeği Serçe Limanı'nda.Bu tamamen doğal liman çok güzel ve iştah açıcı.Geceyi kaptanın planına göre Çiftlik veya Marmaris limanlarından birinde tamamlıyoruz.

8.gün: Turumuzun son gününde sabah kahvaltısı yapıldıktan sonra müşterilerimiz yattan ayrılacaklardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
518
Cevap
0
Görüntüleme
356
Cevap
0
Görüntüleme
744


Üst Alt