Marketten Asphalt 7 Aldım Ama O Bile Açılmadı :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uyduturk

uyduturk

Üye
    Konu Sahibi
Marketten Asphalt 7 Aldım Ama O Bile Açılmadı :((
Selam arkadaşlar ben Daha önce asphalt 7 oyununun birkaç versiyonunu netten indirdim tabletime kurdum ama hiçbir versiyonu çalışmadı sanırım bu oyunun orjinalini almadan çalıştırmak mümkün değilmiş neyse ben dün markete girip baktım oyun tablet cihazımla uyumlu olduğu yazıyordu bende hemen satın aldım oyunu indirdim kurdum açtığımda ekrarnda loading çemberi dışında hiçbirşey çıkmıyor neden acaba??
Yok madem oyun tabletimle uyumlu değil markette neden uyumlu diye yazıyordu e madem uyumlu satında aldım neden hala açılmıyor?? Sinirlerim bozuldu çok saçma bir durum..
Yapabileceğim birşey varmıdır sizce dostla??
Bu arada tabletimin özellikleri :
İşlemci:1,6GHz ALLWINNER A10 1,2GHz Cortex A8 İşlemci + 400MHz MALI GPU
İşletim Sistemi: Android 4.0.4 Ice Cream Sandwitch
Hafıza: 1GB DDR3
Depolama: Dahili 8GB - Harici hafıza kartı ile 32GB’a kadar yükseltilebilir
Ekran Kartı: 400MHz MALI İşlemci İle Tümleşik GPU

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
asphalt6 yi dene bence bende sadece o acildi quad gpu dual core islemci mali.400 lu .. 9.7`` tablette. bende oyun arayisindaym

• Beğen
Tepkiler: uyduturk
uyduturk

uyduturk

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 6yı telefonda oynamıştım zaten..Hani bu yeni versiyonudur diye birazda meraktan oynamak istedim ama ne yazıkki hüsrana uğradım ya neyse bu saatten sonrada yapacak birşey yok sanırım

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
yapacak tek sey benim gibi beklemek kardeşim tabletler yeni olduğu için....fazla oyun desteği yok . oynatmayan oyunları s3 e katıoz rahatca oynatıor :) yalnız a6 da söle bi sorunla karsılastm ekranı tam düz tutarsam oyun oynarken sensörle araba ters yatıo :)

nokiae6

Üye
Tabletin markası nedir acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt