uyduturk
Üye
Marketten Asphalt 7 Aldım Ama O Bile Açılmadı :((
Selam arkadaşlar ben Daha önce asphalt 7 oyununun birkaç versiyonunu netten indirdim tabletime kurdum ama hiçbir versiyonu çalışmadı sanırım bu oyunun orjinalini almadan çalıştırmak mümkün değilmiş neyse ben dün markete girip baktım oyun tablet cihazımla uyumlu olduğu yazıyordu bende hemen satın aldım oyunu indirdim kurdum açtığımda ekrarnda loading çemberi dışında hiçbirşey çıkmıyor neden acaba??
Yok madem oyun tabletimle uyumlu değil markette neden uyumlu diye yazıyordu e madem uyumlu satında aldım neden hala açılmıyor?? Sinirlerim bozuldu çok saçma bir durum..
Yapabileceğim birşey varmıdır sizce dostla??
Bu arada tabletimin özellikleri :
Yok madem oyun tabletimle uyumlu değil markette neden uyumlu diye yazıyordu e madem uyumlu satında aldım neden hala açılmıyor?? Sinirlerim bozuldu çok saçma bir durum..
Yapabileceğim birşey varmıdır sizce dostla??
Bu arada tabletimin özellikleri :
| • | İşlemci | : | 1,6GHz ALLWINNER A10 1,2GHz Cortex A8 İşlemci + 400MHz MALI GPU |
| • | İşletim Sistemi | : | Android 4.0.4 Ice Cream Sandwitch |
| • | Hafıza | : | 1GB DDR3 |
| • | Depolama | : | Dahili 8GB - Harici hafıza kartı ile 32GB’a kadar yükseltilebilir |
| • | Ekran Kartı | : | 400MHz MALI İşlemci İle Tümleşik GPU |
yalnız a6 da söle bi sorunla karsılastm ekranı tam düz tutarsam oyun oynarken sensörle araba ters yatıo