Markette sorun yaşıyorum .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatrader94

Üye
    Konu Sahibi
Markette sorun yaşıyorum .
Arkadaşlar AT&T titan sahibiyim mango yüklü.Önceden marketten birçok uygulama ve oyun indirdim sıkıntı çıkmadı fakat şu an ne güncelleme yapıyor ne de program yükleyebiliyorum . Attention required hatası veriyor.Yardımcı olun lütfen

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu delirmek üzereyim ya:S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazini zune'a baglayip restore etmeyi denedinmi.

ecel54

ecel54

Üye
bağlandığın ağda sorun olabilir. ne ile bağlanıyorsun ?

fatrader94

Üye
    Konu Sahibi
evdeki wifi ile bağlanıyorum. ayrıca zaten şebekenin internetini kullanamıyorum:S resetledim telefonu düzelmedi . Restore denemedim

fatrader94

Üye
    Konu Sahibi
başka wifi ile denem şansım şu an yok :S altı üstü whatsapp yüklicektim teldeki herşey gitti ya :s

- - - Eklendi - - -

markete bağlanılamıyor diyip duruyo:S

ecel54

ecel54

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yazilim surum kodunu yazarmisin. Eski bir surum kullaniyorsan microsoft eski surumlerin market erişimini engelledi giremezsin.

fatrader94

Üye
    Konu Sahibi
yazılım sürümü sanırım 7.10.7720.68

- - - Eklendi - - -

İnternete bağlanabiliyorum markete degiriyor bişey seçip indirirken bi anda yüzde yüz olup attention requiredtap here yazıyor:s

ecel54

ecel54

Üye
yazılım sürümü sanırım 7.10.7720.68

- - - Eklendi - - -

İnternete bağlanabiliyorum markete degiriyor bişey seçip indirirken bi anda yüzde yüz olup attention requiredtap here yazıyor:s

başka wifi ile dene, en garantisi hat ile dene

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kardeşim o surum numarasi tarihte kaldi. Cok eski sen cihazini 7.10.8779 surumune guncellemen gerekiyordu şimdiye kadar.

fatrader94

Üye
    Konu Sahibi
hattan internete hiç bağlanamadım telefon ingilizce acaba açılması gereken bi yer falan mı var bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

o sürüme nasıl güncelleyebilirim telefon locked du adama verdim bu sürüme güncelleyip unlocked yaptı güncellesem sorun çıkar mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hattan internete hiç bağlanamadım telefon ingilizce acaba açılması gereken bi yer falan mı var bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

o sürüme nasıl güncelleyebilirim telefon locked du adama verdim bu sürüme güncelleyip unlocked yaptı güncellesem sorun çıkar mı

aslina bakarsan htc titan icin custom romlar da var direk olarak wp7.8 custom romu yukleyebilirsin.

fatrader94

Üye
    Konu Sahibi
hiç hayatımda rom yüklemedim telefon brick olursa kafayı yerim ygs ye hazırlanıyorum zaten psikoloji alt üst :D locked olur mu güncellesem

ecel54

ecel54

Üye

daha günceli yok :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hiç hayatımda rom yüklemedim telefon brick olursa kafayı yerim ygs ye hazırlanıyorum zaten psikoloji alt üst :D locked olur mu güncellesem

nasil unlock edildigine bagli eger factory unlock yapilmişsa kilitlenmez. Diger yollardan yapildiysa zaten cihazin unlock demektir. Sen herhangi bir uygulamayi bizim oyun uygulama bolumumuzden indirmeyi dene eger indirip kurabilirsen zaten cihazin unlock markete ihtiyacin yok herşeyi ucretsiz indirebilirsin.

fatrader94

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yüklicem bir deneyim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
8779 yüklü lumia800 de markette bende çoğu zman sorun yaşıyorm.pending yada arkadaşın belirttiğiyle aynı yerde takılı kalıyor.ilk zamanlar sorunsuzdu sonradan çıktı bu sorun ortaya ve data pakedi olduğunda sorun olmuyor ama wifi ye geçince hiçbirşeyde sıkıntı yok sadece markette var nedeni belirsiz sanırım.ve benim şu an yaşadığım sorun sensörle ilgili.bi arama yaptığımda ekran ışığı kafasına göre yanıp sönüyor ışık sensörüyle ilgili bi ayar varda benmi bulamıyorum anlamadım gitti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt