Bunları okuyunca ter bastı ya,diğer markalara yan gözle bile bakmamEn az iki yil topclass bir telefonum olsun diyorsan pureview wp8 leri beklemen gerekicek. Ozellikle snapdragon s4 1.7ghz dual qore adreno320 gpu ve 1080p hd ekranli nokialar eylul ekim ayinda duyurulur. Ces veya mwc de lansmani yapilip satişa cikar. Yani onumuzdeki ocak şubat donemi senin isteklerini karşilayacak wp telefonlar gelicek.

bu olay tamamen maddi durumla ilgili arkadaşlar. Ben lumia900 aldim bana gore mevcut cihazlarda en iyisi lumia900. yilbaşinda cikacak cihazi da alabilecek durumdayim o yuzden lumia900u dusunmeden aldim
Daha yeni bas gitar aldım üstüne telefon alacağım üstüne 5-6 ay sonra tekrar telefon istemek hani ailemin durumdan değilde benim açımdan pek uygun olmaz...İnşallah Wp8 ile Nokia bizi tatmin eder özellikle böyle söylentilerden sonra çok büyük gelişme göstermez Lumia 900'ün biraz üstünde bir cihaz çıkarırsa işte o zaman vay haline 
wp8 ile artık yazılımsal olan kısıtlamalar kalkıcak.artı olarak nokianın metro ui de degişiklik yapma yetkisi var.Nokia daha önce acıkladıgı gibi symbiandaki kullanım alışkanlıklarını wp8 ile kullanıcılara sunmayı planlıyordu zaten.Bluetoothla dosya paylaşımı klasör oluşturma arayüz kişiselleştirmesi gibi degişikliklerin nokianın wp8 cihazları ile gelme ihtimali çok yüksek.İnşallah dag fare dogurmayacak bu sefer
Haklısınız hocam biz öğrenciyiz sonuçtaDaha yeni bas gitar aldım üstüne telefon alacağım üstüne 5-6 ay sonra tekrar telefon istemek hani ailemin durumdan değilde benim açımdan pek uygun olmaz...İnşallah Wp8 ile Nokia bizi tatmin eder özellikle böyle söylentilerden sonra çok büyük gelişme göstermez Lumia 900'ün biraz üstünde bir cihaz çıkarırsa işte o zaman vay haline
![]()

wp8 ile artık yazılımsal olan kısıtlamalar kalkıcak.artı olarak nokianın metro ui de degişiklik yapma yetkisi var.Nokia daha önce acıkladıgı gibi symbiandaki kullanım alışkanlıklarını wp8 ile kullanıcılara sunmayı planlıyordu zaten.Bluetoothla dosya paylaşımı klasör oluşturma arayüz kişiselleştirmesi gibi degişikliklerin nokianın wp8 cihazları ile gelme ihtimali çok yüksek.İnşallah dag fare dogurmayacak bu sefer![]()
Dağ dağı doğurur.

İnşallah Hünkarım![]()

İnşallah.Taş doğurmasın da kediye bile razıyız.![]()

Hocam diğer firmalar sıradağ doğururken ben kediye razı olamam ama![]()

Volkanik dağa?![]()

O olur işte.Hem oraların topraklarıda verimli oluyor tarıma başlarız beraber![]()

Alüvyaller de iyi.Zor işleniyor ama.![]()
favori smile'm artık bu.Birde bu var tabi 
favori smile'm artık bu.Birde bu var tabi
![]()
Hey Allah'ım...Hey Allah'ım...

hünkarım verdi emiri kullanıcaz simileyi![]()

+1 Hünkarımız ne dese doğrudur![]()