Market Sorunu Bakabilir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Market Sorunu Bakabilir misiniz ?
Arkadaşlar marketi açtığımda şu uyarıyı alıyorum: "devam etmek için cihaza bir hesap eklemelisiniz. şimdi eklemek ister misiniz ?" Evet diyorum marketten çıkıyor ve bişey olmuyor. Her seferinde aynı. Zaten hesap ekliydi, bilmeden bişey mi yaptım ki ? Gmail'e kadar silip tekrar yükledim ama aynı eğer olmazsa format atacağım.

incesu571

incesu571

Üye
telefonu aldığımdan beri markette sorun yoktu. uygulama ve oyun yükleyebiliyordum. ama dünden bu yana arkadaşın pro
blemi bende de var. ne yapmak gerekiyor.

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
herkeste varsa googlede bir problem olabilir? gerçi bende markete giriyor

incesu571

incesu571

Üye
Arkadaşlar marketi açtığımda şu uyarıyı alıyorum: "devam etmek için cihaza bir hesap eklemelisiniz. şimdi eklemek ister misiniz ?" Evet diyorum marketten çıkıyor ve bişey olmuyor. Her seferinde aynı. Zaten hesap ekliydi, bilmeden bişey mi yaptım ki ? Gmail'e kadar silip tekrar yükledim ama aynı eğer olmazsa format atacağım.

kardeş telefonu rootladın mı. eğer yönetici yetkisi ile google ile ilgili dosyaları telefondan sildiysen market gidiyor sanırım. çünkü ben telefonda google ilgili bütün uygulamaları sildim. şimdi telefonda hesap açamıyorum. geri nasıl yüklerim onuda bilmiyorum.

yardımcı olacak var mı?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Aynen google ile ilgili birşey silmiştim o gün marketle alakalı olacağını düşünmemiştim, aptallık işte. :D Tekrar rom attım ve düzeldi. :D

incesu571

incesu571

Üye
rom atma nasıl oluyor. kardeş.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Rom bölümüne girersen görürsün.

incesu571

incesu571

Üye
Rom bölümüne girersen görürsün.

güzel cevap .. ama ben rom bölümünden bir şey anlamadım. kafa gönüm kalın biraz. link verirsen çok makbule geçer.

minnettar olurum.

SAygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt