Market.android.com dan uygulama indiremiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buroplus

buroplus

Üye
    Konu Sahibi
Market.android.com dan uygulama indiremiyorum.
Merhaba Arkadaşlar.ilk kez android kullanıyorum ama 1 sorunum android.market.com üzerinden uygulama indiremiyorum 5 farklı hesap denedim yine olmadı her seferinde "Bu hesap ile ilişkilendirilmiş hiçbir Android telefon yok. Lütfen farklı bir hesap ile oturum açın." uyarısı çıkıyor telefon doğrulama işlemini yaptım ama olmadı zaten tabletimi telefon olarak kullanamıyorum öyle bir özelliği yok.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Çözümleriniz için şimdiden teşekkürler.

NOT:kendi market uygulamasına girebiliyorum ama market.android.com 'daki uygulamaların hiçbiri çıkmıyor.

RealMorphine

RealMorphine

Üye
Telefonu servise götür derim :) onlar seni yönledirirler

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ayarlar,senkronizasyon,yeni hesap ekle de bir google hesabi ekle ...bu arada arkadasim ne servisi bunun icin servise goturursen sana gulerler

buroplus

buroplus

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar,senkronizasyon,yeni hesap ekle de bir google hesabi ekle ...bu arada arkadasim ne servisi bunun icin servise goturursen sana gulerler
Zaten ekli ama silip yeniden ekliyim teşekkürler.

----------Eklendi @ 14:59:45 ---------- Yazıldı @ 14:44:33 ----------

Sonuç yine aynı

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Teldenmi girmeyi deniyosun markete yoksa pc denmi

Yunkaai

Yunkaai

Üye
1.wifi iie internete baglan
2.senkronizasyonun yaninda acik yazdigindan emin ol

oda olmazsa pc den markete gir ayarlardan cihazini hesaba ekle

Şehriyar

Şehriyar

Üye
market.android.com dan dosya indiremezsin tabletini hesabina tanittiktan sonra o siteden cihazina yuklemek istedigin uygulamayi indir diyeceksin sonra tabletinden market uygulamasina girdiginde otomatik indirecek..

buroplus

buroplus

Üye
    Konu Sahibi
market.android.com dan dosya indiremezsin tabletini hesabina tanittiktan sonra o siteden cihazina yuklemek istedigin uygulamayi indir diyeceksin sonra tabletinden market uygulamasina girdiginde otomatik indirecek..
indir diye bir seçenek yok onunyerine yükle var ancak onu tıkladığımda "Bu hesap ile ilişkilendirilmiş hiçbir Android telefon yok. Lütfen farklı bir hesap ile oturum açın." uyarısı veriyor.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Abi bisiyi eksik yaptigindan aliyosun hatayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt