Market açmak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bubuz11

Üye
    Konu Sahibi
Market açmak?
eçen gün telefonuma ROM attım. Açtığımda market yoktu. Senkronize etmeye çalıştım ama hata alıyorum. Eski google hesabımda telefonum gözüküyor fakat telefonunuza indirilicektir dedikten sonra hiç bir şey olmuyor. Telefonumda market gitti :(. Bir türlü geri gelmiyor. hesap açtım. Nasıl ilişk ndireceğim? YARDIM çok acil.

Necmati

Necmati

Üye
Yeni Market sürümü yüklemeyi deneyin sorununuz çözülür.

bubuz11

Üye
    Konu Sahibi
O nasıl olacak?

Necmati

Necmati

Üye
İnternetten yeni sürümü yükleyin Marketin direk telefonu okuyor zaten size hesap girmek kalıyor.

bubuz11

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim şimdide ''You must add an account to the device to continue. Do you want to add one now?'' Senkronize etmem lazım diye düşündüm hata alıyorum. Unable to open connection to server.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
''You must add an account to the device to continue. Do you want to add one now?''

Telefonunuza bir hesap eklemeniz gerekiyor. Yeni bir tane eklemek ister misiniz?

Unable to open connection to server.

Ağa bağlanılamıyor

diyor. Sanırım ağ bağlantınızda bir sorun var. Telefonunuzdan internete bağlanın bağlantıda sorun yoksa öyle bir deneyin. Eğer hala sorun devam ederse market uygulamasını güncelleyin forumda mevcut.

bubuz11

Üye
    Konu Sahibi
Evet market uygulamam güncel ağı değişik yerlerden WI-FI , 3g gibi yerlerden denedim fakat yine aynı. Markette​'You must add an account to the device to continue. Do you want to add one now?'' diyor Add diyorum normal ana sayfaya geri dönüş yapıyor :(

RizeOnline

Üye
Dostum cihazın nedir ? Galaxy serisi ise eğer *#272*imei ya da saati yaz# ye bas gelecek ülke kodlarından herhangibirini seç cihazı yeniden kur. bazı cihazlarda imei bazılarında o anki saat oluyor o yüzden imei ya da saati yaz yazdım

tdemir58

Üye
Bende yeni rom kurdum market yok.telefonum vodafone smart 858 ve konuyu açan arkadaştaki sorunların aynısı bende de var "ana sayfaya dönüyo vs." .konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

Evrenos_21

Üye
Aynı sorun bendede var en son sürümünü yükledim o hatayı veriyo tamam dıyorum kapanıyor tekrar. siteden yükle deyincede kısa süre sonra yüklenecel falan yazıyo bişey olmuyo. Yokmudur bunun çağresi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt