ibrother
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aslında zaman varsa alınacak ürünü internette araştırmakda fayda var alan olmuşmu hakkında yorum varmı vssss bazen bilinmedik markalarda iyi olabiliyor..
bende bir ürün vereyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung power Bank larda öyle bir sorun yok ama 8400mah dediği cidden 8400mah çıkıyor.en fazla 100mah şaşsın yani marka düştükçe mah değeri de yalan oluyor.10 amperler zaten ortalama 6 8 amper verir.yani 10 amper vrmez
mah ile normal amper değeri farklıdır10 amperler zaten ortalama 6 8 amper verir.yani 10 amper vrmez
Onun farkında zaten 10000mah 10amper eder.şirketler çok görünsün diye mah ı kullanır.metre ile cm gibi düşün. Açıkçası markaya göre değişiyor herşey en az kayıp şuan samsung power bank larda.mah ile normal amper değeri farklıdır
Eğer üzerinde 11000mah yazıyorsa 1 saatte 11 amper akım verebilmesi demektir(+5v gerilim).
Ancak bu cihazlar 1 amper sabit akım verir genelde 11 saat gitmesi gerekir şarjı. Bu sürede de 3500mah bataryalı telefonu
3 defa rahat şarj edebilir. Bazı çin malı bataryalar 4-5 şarj-deşarjdan sonra daha uzun gidebiliyor...
Bende onu dedim ama bu cihazın çıkış akımı output 5V/1A - 5V/2A yazıyor dikkat ederseniz. Birim zamanda 1-2 amper çekilir ancak.11 ila 5,5 saat şarj süresi sunmalı etikete göre. 11 amper istesende çekilmez içindeki devre bunu sınırlıyor.Onun farkında zaten 10000mah 10amper eder.şirketler çok görünsün diye mah ı kullanır.metre ile cm gibi düşün.
Bi arkadaşım aldı bunu altı ay kullandı telefonu çok da sık kullanır 5_6ay kadar kullandı patlamadı bende alayım dedim. Ama bana yanlış dedi telefonu %40 %50 iken takıyor bana da dedi ki 4 5 defa şarj ediyor.bende ona kandım. Sıfır da iken takarsan kendini belli ediyor.İlk powerbanki markasiz almistim telefon takiliyken gözümün önüne alev aldı . Anladimki markasiz urune güven olmaz bende mi 20,000 lik olani aldim kafam rahat.
A101 de vardı HI-LEVEL 10000mah idi 3bin mah lık telefonu bir defa ve %30 a kadar şarj etti.Alışveriş merkezlerine 2500 powerbanklar gelir genelde ben onlardan alıcaktım iyiki almamışımçünkü markası belli deyil bu sebebden dolayı araştırmalarımın sonucu ve forum desteğiyle 20000 lik lityum pile sahip xiomi marka aldım ve çok memnunum yani anlicanız son anda zararın köşesinden döndüm.
Adamın biri 2 TB taşınabilir HDD alıyor eve geliyor sevinçle bilgisayara takıyor birde ne görsün flash belleği takmışlar birde içine cıvata somun koymuşlar. Yani ağırlığınıda hesap eder bu dolandırıcılar dikkatli olun...En basit yöntem olarak bataryanın kalitesini ağırlığından anlayabilirsiniz.
Yani bu demek oluyor ki markaya güvenerek heryerden alışveriş yapmamalıyız .Adamın biri 2 TB taşınabilir HDD alıyor eve geliyor sevinçle bilgisayara takıyor birde ne görsün flash belleği takmışlar birde içine cıvata somun koymuşlar. Yani ağırlığınıda hesap eder bu dolandırıcılar dikkatli olun...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyon ve polimer pilleri ileri seviye ve kaliteli pillerdir. Şuan her akıllı cihazlarda bu piller kullanılmaktadır.İyon ve polimer pillerin ağırlıklarıda fiyatlarıda farklı. Dışına bir ambalaj takar yazar 11000 mah tüketicinin elektronik alışverişinde işi zor.
üst mesajda ağırlık farkından bahsedilmiş ona itafen yazdım. Ayrıca 2 türün avantaj ve dezavantjları var...İyon ve polimer pilleri ileri seviye ve kaliteli pillerdir. Şuan her akıllı cihazlarda bu piller kullanılmaktadır.
Hım... Anladımüst mesajda ağırlık farkından bahsedilmiş ona itafen yazdım. Ayrıca 2 türün avantaj ve dezavantjları var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?