haltie Üye Konu Sahibi reyis_sifiralti' Alıntı: şifre 11111 vermiştim Genişletmek için tıkla ... oldumu
fbforever Üye Evet Bu konuda daha önceki mesajımda yazmıştım 49 Level var sadece 40a gelebildim daha fazla gidemiyorum
Evet Bu konuda daha önceki mesajımda yazmıştım 49 Level var sadece 40a gelebildim daha fazla gidemiyorum
haltie Üye Konu Sahibi Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları bende s60v5 yok kardeşim şuan imei ile alınıyor sertifika herkes böyle yapıyor umarım sorun olmaz olcağını sanmıyorum
Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları bende s60v5 yok kardeşim şuan imei ile alınıyor sertifika herkes böyle yapıyor umarım sorun olmaz olcağını sanmıyorum
fbforever Üye v40 hacklenemiyor :S bendede bu sorun var... bu oyunu telefonum v31 iken oynamıştım çok güzeldi
haltie Üye Konu Sahibi fbforever' Alıntı: v40 hacklenemiyor :S bendede bu sorun var... bu oyunu telefonum v31 iken oynamıştım çok güzeldi Genişletmek için tıkla ... tesekkürler kardeşim
fbforever' Alıntı: v40 hacklenemiyor :S bendede bu sorun var... bu oyunu telefonum v31 iken oynamıştım çok güzeldi Genişletmek için tıkla ... tesekkürler kardeşim
fbforever Üye Teşekküre gerek yok Bu bi forum zaten kardeşim Resmini değiştirmişsin, güle güle kullan
haltie Üye Konu Sahibi fbforever' Alıntı: Teşekküre gerek yok Bu bi forum zaten kardeşim Resmini değiştirmişsin, güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... aynen sağolasın kardeşim nasıl olmuş Berke' Alıntı: teşekkurler Genişletmek için tıkla ... ben tesekkür ederim
fbforever' Alıntı: Teşekküre gerek yok Bu bi forum zaten kardeşim Resmini değiştirmişsin, güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... aynen sağolasın kardeşim nasıl olmuş Berke' Alıntı: teşekkurler Genişletmek için tıkla ... ben tesekkür ederim
haltie Üye Konu Sahibi tamam sağol kardeşim konu sohbet olcak nerdeyse konuyla ilgili yorumlara devam edelim herkese teşekkürler
tamam sağol kardeşim konu sohbet olcak nerdeyse konuyla ilgili yorumlara devam edelim herkese teşekkürler
Consul9 Üye ben 12.lwle kadar geldim toplam 81 lwl war --------------- Ekleme --------------- teşekkürler bu arada
ben 12.lwle kadar geldim toplam 81 lwl war --------------- Ekleme --------------- teşekkürler bu arada
haltie Üye Konu Sahibi sende sağolasın kardeşim --------------- Ekleme --------------- YAŞLI ÇOCUK' Alıntı: çok süper oyun teşekkürler burdan indirip oynadım Genişletmek için tıkla ... sevindim senin adına çok sağol kardeşim
sende sağolasın kardeşim --------------- Ekleme --------------- YAŞLI ÇOCUK' Alıntı: çok süper oyun teşekkürler burdan indirip oynadım Genişletmek için tıkla ... sevindim senin adına çok sağol kardeşim