-YARINIYOK-
Üye
'Maraz Ali'nin babaannesi öldürüldü
Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Adanalı' dizisinde ‘Maraz Ali' karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt'un Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde oturan babaannesi 77 yaşındaki Şahin Alakurt, boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayeti işlediği belirlenen Şefik Ay gözaltına alındı
Şerefiye Mahallesi'nde bir ekmek fırınında çalışan Şefik Ay, eşinin babaannesi Alakurt'un yanına giderek
Komşularının durumu polise bildirmesi üzerine gelen ekipler
Soruşturma sürdürülürken, öldürülen Şahin Alakurt'un bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Adanalı' dizisinde rol alan
Şerefiye Mahallesi'nde bir ekmek fırınında çalışan Şefik Ay, eşinin babaannesi Alakurt'un yanına giderek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
istedi. Parasının olmadığını söyleyen kadını üzerinde bulunan bıçakla boğazını keserek öldüren Şefik Ay kolundaki 2 altın bileziği alarak kaçtı. Komşularının durumu polise bildirmesi üzerine gelen ekipler
başlattı. Ay, bugün gözaltına alındı. Şefik Ay ifadesinde “Çok borcum vardı. Borçlarımı ödemek için
istedim. Vermeyince öfkelendim ve boğazını keserek öldürdüm” dedi. Soruşturma sürdürülürken, öldürülen Şahin Alakurt'un bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Adanalı' dizisinde rol alan
Mehmet Akif Alakurt’un babaannesi olduğu öğrenildi