'Maraz Ali'nin babaannesi öldürüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
'Maraz Ali'nin babaannesi öldürüldü
Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Adanalı' dizisinde ‘Maraz Ali' karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt'un Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde oturan babaannesi 77 yaşındaki Şahin Alakurt, boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayeti işlediği belirlenen Şefik Ay gözaltına alındı
Şerefiye Mahallesi'nde bir ekmek fırınında çalışan Şefik Ay, eşinin babaannesi Alakurt'un yanına giderek istedi. Parasının olmadığını söyleyen kadını üzerinde bulunan bıçakla boğazını keserek öldüren Şefik Ay kolundaki 2 altın bileziği alarak kaçtı.

Komşularının durumu polise bildirmesi üzerine gelen ekipler başlattı. Ay, bugün gözaltına alındı. Şefik Ay ifadesinde “Çok borcum vardı. Borçlarımı ödemek için istedim. Vermeyince öfkelendim ve boğazını keserek öldürdüm” dedi.

Soruşturma sürdürülürken, öldürülen Şahin Alakurt'un bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Adanalı' dizisinde rol alan Mehmet Akif Alakurt’un babaannesi olduğu öğrenildi

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ALLAH rahmet eylesin ne hale geldi güzel ülkemiz

haltie

haltie

Üye
yazık ya hırsızlara yeterince ceza verilmiyor:off:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Allah rahmet eylesin ne istediniz yaşlı başlı kadından :(

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
3 5 yıl hapis cezası verirler. Bu ceza da çok akıllandırır ya, ardından tekrar aramıza karışır. Şarlatanlar ya.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Allah Rahmet Eylesin..

Mekanı Cennet Olsun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...