ManU 1-0 Bursaspor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
ManU 1-0 Bursaspor
Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yer alan temsilcimiz Bursaspor, Old Trafford'da Manchester United'a 7. dakikada Nani'nin golüyle 1-0 yenildi. Bursaspor bu skorla üçüncü maçında da golle tanışamazken 0 puanla grupta son sıradan kurtulamadı.



Önce Valencia, ardından da Glasgow Rangers... İlk maçta büyük hayalkırıklığı yaratıp İspanyol ekipten 4 gol yiyen Bursaspor, ikinci maçta ilk maçına oranla daha iyi oynamasına karşın İskoç ekibine de 1-0'lık skorla yenilmişti. Mağlubiyetler tamamen tecrübesizlik olarak değerlendirildi fakat gol atamamanın bir bahanesi yoktu. Bursaspor üçüncü maçında Old Trafford'a çıktı. Rakip Manchester United. Bursaspor'dan galibiyet bekleyen neredeyse yok gibi ama artık gol gelmeli, siftah yapılmalı deyip geçiyoruz maça.

Volkan Şen Bursaspor'da ilk 11'de. Sıkıntılarla boğuşan Wayne Rooney Manchester United'da kadroda yok. Bursaspor Insua ve Sercan ile gol arama niyetinde. Ev sahibi ekipte Nani, Anderson en önemli gol ayakları.



Dakika daha 7. Portekizli Nani sağ çaparazdan hareketlenerek kaleyi karşısına aldı, sol ayağıyla tam köşeye bıraktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Erken gelen gol, heyecanını, iştahını öldürebilir Bursaspor'un. Belki de ilk 20 dakika belirleyecek bunu. İlk 10 dakikada çok kolay geldi Kırmızı Şeytanlar Bursaspor kalesine. Nani, Anderson, Machea ile nefes aldırmadı, 30 metrelik alana yıktı oyunu. Stepanov'un kritik müdahaleleri ilk 30 dakika içerisinde farkın açılmasına engel olurken Bursa'nın Sercan ile geliştirdiği cılız atakları defansın arasında eriyip gitti. İlk 30 dakikadan sonra biraz daha toprlanmış gözüken Bursaspor, Insua'nın getirdiği toplarla defansı az adamla yakalamak istedi fakat son paslardaki başarısızlık gol pozisyonu yaratılmasına engel oldu. İlk yarı 1-0 Manchester United'ın üstünlüğüyle sona erdi.



Ertuğrul Sağlam ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. İlk 45 dakikada varlık gösteremeyen Sercan Yıldırım'ın yerine Turgay Bahadır, Stepanov'un yerine de İbrahim Öztürk oyuna dahil oldu. İkinci yarının ilk 20 dakikasında her iki takım da atak bulmakta zorlandı. 67. dakikada sakatlanan Ali Tandoğan oyundan alınırken yerine Mustafa Keçeli dahil oldu. Manchester ekibi ilk yarıdaki görüntüsünden farklı bir oyun sergiledi, Bursaspor'un üzerine fazla gitmeyen İngiliz ekibin ortasahadaki üstünlüğü ise devam etti.



Maçın son çeyreğinde Obertan ve Hernandez'in estetik hareketleriyle maça biraz daha seyir zevki geldi. İkinci yarıda sergilenen mücadelede her iki takım da pozisyon üretemezken karşılaşma 1-0 Manchester United'ın üstünlüğüyle sona erdi.



Üçüncü maçında da golle tanışamayan Bursaspor 0 puanla son sıradan kurtulamadı. Manchester United ise 7 puana yükseldi. Grupta oynanan diğer maçta Glasgow Rangers ile Valencia 1-1 berabere kaldı. Rangers 5 Valencia ise 4 puana yükseldi.
 


haltie

haltie

Üye
çok kötü bir maçtı.klasik ertuğrul sağlam takımı
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Olsun olacak o kadar takımlarımız 0 puanda alsa hersene avrupa liginde oynamayı alışkanlık haline getirmeli 0 puanla grubu tamamlasa bile takımlarımız maddi yönden baya kalkınır
 
haltie

haltie

Üye
ülke olarak sürekli geriliiyoruz inşallah beşiktaş yener seneye 1 takımla gidebiliriz şampiyonlar ligine yoksa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
230
DiaBLoS


Üst Alt