Manisa'da Kar Sevinci Hiç Bu Kadar Abartılmamıştı !

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Manisa'da Kar Sevinci Hiç Bu Kadar Abartılmamıştı !
Manisa'da Kar Sevinci Hiç Bu Kadar Abartılmamıştı !



Manisa'nın Soma ilçesinde yıllar sonra ilk defa yağan kar vatandaşları sevince boğdu. Sevincini abartanlardan Köse ailesi ise yaptıkları kardan adamı eve götürüp başököşeye oturttu.

Özel Birlik Koleji'nde öğretmenlik yapan Ziya Köse ve anasınıfı öğrencisi oğlu Enes, kardan adamı dışarıda üşümesin diye evlerine alarak battaniye örttü ve çay ikram etti.

Soma'da yağan kar, çocuklar başta olmak üzere herkesi sokağa döktü. Pazar tatilini de
fırsatbilen aileler, kardan adam yaparak, kayarak ve kartopu oynayarak mutlu bir hafta sonu geçirdi. Bu arada kar sevinci abartanlar da vardı. Köse ailesi, yaptıkları kardan adamı evlerine götürdü. Ziya Köse, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Önceki yıllarda Soma'ya bu kadar kar yağmamıştı. Oğlum Enes de hiç kar görmemişti. Gece kar başlayınca, ertesi gün kardan adam yapacağımızı söyledim. Enes, sabah erkenden kalkmış ve kışlık elbiselerini giymiş bir şekilde beni bekliyordu. Hafta sonu olmasını da fırsat bilerek oğlumla kardan adam yaptık. Bittikten sonra, 'Çok üşüdük, haydi eve girelim.' dedim. Oğlum ise, 'Kardan adam da üşümüştür, o burada mı kalacak? Onu da eve götürelim.' dedi. Mantıklı gelmedi ama yine de kırmadım. Büyük emeklerle yaptığımız kardan adamı evimize götürdük. Isınsın diye battaniyeyle sardık. Ayrıca çay ikram ettik. Bütün bunlar, 2 yaşındaki kızım Nalan'a çok komik ve ilginç geldi."



Eve kardan adamı getirme fikrini ortaya atan Enes ise şunları söyledi: "Daha önce hiç kar görmemiştim. Yağınca çok sevindim. Heyecandan gece uyuyamadım. Sabah erkenden kalkıp hazırlandım. Kardan adam yaparken çok eğlendim. Dışarıda çok üşümüştük. Eve dönerken kardan adamın dışarıda kalmasına çok üzüldüm. Kardan adamı karşılarında gören annem ve kardeşim çok şaşırdı. Hemen odama gidip battaniyemi getirdim ve örttüm. Daha sonra annem çay yaptı, ben de çayı ikram ettim. Çok eğlenceli bir gündü, hayallerim gerçek oldu. Babama çok teşekkür ediyorum."

(Cihan)

 


canturgay

canturgay

Üye
görmemişin bi oğlu olmuşş hesabııı......:ehe
 
CanceR

CanceR

Üye
e yani yuh abartılırd bu kadar olmaz :D
 
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Eğlenceli Bişey Olsa Gerek..Evde Kardan Adam:D
 
dreamgirls

dreamgirls

Üye
yaw yazıııııııkkk yavrucuklar ilk defa kar görmüşler hayatlarında...
napsın, kardan adam üşümesin:(
bu yeni nesil çok düşünceli vesselam...:naughty:
kardan adamlar üşümesin:oke::ehe:ehe
 
c3r3n

c3r3n

Üye
eee kar görmeyince öyle olması normal :)
 
neslein

neslein

Üye
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
eee kar görmeyince öyle olması normal :)

Kar'ın, kartopunun, kızakla kaymanın, kardanadam yapmanın tadı bir başkadır ;)
Bu yüzden güney illerimizde yaşayan vatandaşlarımıza çok yazık :naughty:
 
keremerson

keremerson

Üye
"Daha önce hiç kar görmemiştim. Yağınca çok sevindim. Heyecandan gece uyuyamadım. Sabah erkenden kalkıp hazırlandım. Kardan adam yaparken çok eğlendim. Dışarıda çok üşümüştük. Eve dönerken kardan adamın dışarıda kalmasına çok üzüldüm. Kardan adamı karşılarında gören annem ve kardeşim çok şaşırdı. Hemen odama gidip battaniyemi getirdim ve örttüm. Daha sonra annem çay yaptı, ben de çayı ikram ettim. Çok eğlenceli bir gündü, hayallerim gerçek oldu. Babama çok teşekkür ediyorum."
Canım yaa çok güzel ama valla çok sevindim bu çocuğun bu duyguları yaşamış olmasınaa, baksanıza ne kadar mutlu olmuş yaa :)
 
Nazy

Nazy

Üye
Altına Leğen Bile Koymuşlar:D
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
752
Cevap
0
Görüntüleme
358
Cevap
0
Görüntüleme
599


Üst Alt