Manisa Soma da maden faciası :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahumme salli ala seyyidina ve nebiyyina Muhammed. .
"Ya rabbi! Hz.Peyganberimizi Sevr mağarasında müşriklerin takibinden kurtardığın gibi, Hz.Nuh'u tufandan kurtardığın gibi, Hz.İbrahim'i Nemrudun ateşinden kurtardığın gibi,Hz.Yusuf'u kuyudan ve zindandan kurtardığın gibi, Hz.Eyyub'u amansız hastalıktan kurtardığın gibi,hz.İsmail'i kurban olmaktan kurtardığın gibi , Hz.Yunus'u gecenin karanlığından, Deniz'in fırtınasından, Balığın karnından kurtardığın gibi Soma'da maden ocağında mahsur kalan kardeşlerimizi de kurtar ya Rabbi, Sen her şeye kadirsin. " Allâhumme salli ala seyyidina ve nebiyyina Muhammed....

Tepkiler: OttomaN TigeR, B.A.R.O.N, boran9999 ve 6 diğerleri

SHS

Üye
Facia mı katliam mı bilemedim, Allah rahmet eylesin hepsine, yakınlarına sabır diliyorum

Mobilator

Emekli Yönetici
Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Tepkiler: boran9999

Nextman

Emekli Yönetici
Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun.Mekanları Cennet olsun...

Tepkiler: OttomaN TigeR ve boran9999
Bu herşeyi anlatıyor sanırım .. Bilmiyorum .Sİyaset sevmem ama hıc yakısmamıs bakana...

Tepkiler: The SLayeR, Ccihat67 ve greenmile
Hala kadere baglayanlar var. Tamam dua edilir hayatini kaybedenler icin ama sonrakiler icin adim atilmaz. Kiminin gozune uyku girmez kimi sefasina devam eder. Dunyanin bircok yerinde maden faaliyetleri oluyor fakat boyle seyler basina gelmiyor diyebilirsiniz. Silideki maden faciasinda bir bakan bizde olsa 2-3 gunde cikarirdik olu olmazdi gibisinden seyler soylemisti gorduk nasil oldugunu. Turkiye 3. Dunya ulkesi ve bundan dolayi insan hayati bir torba komure denk. Bu zihniyetle daha cok yasayacagiz bunlari. Siyaset yapmayalim bu aci gunumuzde. Yakinlarinin basi sagolsun

Tepkiler: B.A.R.O.N, The SLayeR ve Dede

virus19

Üye
Söylenecek aslında o kadar çok şey var ki ancak şu an malesef zamanı değil. Ancak 2 gün sonra gündemi değiştirip bu olayın üstü kapanmaz umarım. Hayatını kaybeden tüm canlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Acımız büyük, ülkemizin başı sağolsun

Tepkiler: OttomaN TigeR ve adanalı1
Şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum İçerdekiler de tez elden kurtarılır inşallah

Tepkiler: boran9999, OttomaN TigeR ve Ccihat67

muhsin13

Üye
adam madencinin hastaneye gitmesi için kenara çekilmiş siz ne çıkarıyonuz resimden herhalde yaralı adama sarılacak halini hatrını soracak değildiya

Tepkiler: B.A.R.O.N ve Dede
OLay bunları tartışacak zaman değil herkesin acısı büyük Eğer duymak istediğin buysa ;Karşıtı olduğun siyasilerin tamamı tü kaka bu sana bu gibi zamanlarda durumlarda ne kazandıracak yada acımızımı dindirecek! Uzatmanın anlamı yok. Tekrar başımız sağolsun

Tepkiler: OttomaN TigeR, Dede ve Ccihat67

phasan

Üye
Suan son durum 232 ölü var

230 lara çıkmış kayıp...

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bazı arkadaşlar ; Sizlere helal olsun insanların acılarının olabildiğince fazla her geçen dakika dağlar gibi büyüdüğü şu anda bile işi siyasete döktünüzya sizlere ne dense azdır.

Tepkiler: OttomaN TigeR, B.A.R.O.N ve Dede
Allah rahmet eylesin ölen kardeşlerimize,abilerimize,babalarımıza.. çok üzgünüm şuan çok...

Tepkiler: OttomaN TigeR ve boran9999

KayraBey

Üye
Yaşanan bu olayda bariz bir ihmal var ise, suçluları kesinlikle cezalandırılmalıdır.

Tepkiler: OttomaN TigeR, B.A.R.O.N, Invoke ve 4 diğerleri

EroL

Emekli Yönetici
Ulusal yas ilan edilen bir felakette bile siz, biz...

Tepkiler: OttomaN TigeR, boran9999, B.A.R.O.N ve 7 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...