dreamboys69
Üye
-
Konu Sahibi
-
benim yaptıgım ufak tefek geziler.helal olsun kaç kişi yaparki bunu
unutma ki ben herhangi biri diilim... ya da ben öyle sanıyorum...benim özgürlüğüm seni neden üzüyor?
hayat tehlikelidir,ama yapçak birşey yok.özgürlüğü kısıtlanıyorsa özgürlük kalmaz.
her an ne olcagını bilemeyiz,ölüm her an gelebilir...
yaşamaya bakın
Gülesin yaptıgım herşeye karşı zatenCanım Gülesin, üzme sen canını... Evlenince yaparsın börecikler, göbek yapar, o göbekle bisikleti o kadar çok süremez. Benden sana tavsiye
Gülesin yaptıgım herşeye karşı zaten
karşı değilim... sen kendi başına buyruk bi şekilde istediğimi yaparım edasıyla beni kaale almadan hiçe sayıyosun.en azından herhangi bi konuda beni ikna edebilsen ya da orta yolu bulmaya çalışsak sakin bi şekilde, ama bunu yapmıyosun...tek sorun bu ve çok üzücü...Gülesin yaptıgım herşeye karşı zaten
sen orta yolu bulmaya çalışmıyosun ki, sürekli beni suçluyosun...tamam negüzel orta yolu bulmuşsunuz.fakat bende 1 tercihimi kullanıyorum.yoksa kamp kurma gibi bir aktivite varken ben niye kurmuyorum sadece tek bir aktivite ile ilgilneyim diyorum.
zaten bu hafta yıllık izindeyim ve senede bir defa olan tatilimi isteğim gibi değerlendiremezsem ne anlamı kalırdı...gülesin işte oldugu için tek başıma yapabilceğim aktiviteler kısıtlı malesef...
sorun bisiklete binmem değilmi?
tmm saruhanlı manisa sınırlarında amasorun bisiklete binmen değil tabi ki, bunu haddinden fazla abartman...
işe gidiyosun, hadi tamam... yok kent ormanıydı,yaylaydı falan es geçtim...
ama bu kadarı fazla, manisa sınırları dışına çıkmak,misal...
anladın sen benim demek istediğimitmm saruhanlı manisa sınırlarında ama
oldu canımanladın sen benim demek istediğimi
merkez sınırları tabi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?