Mancini: "Tevez ile sorunumuz yok"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mancini: "Tevez ile sorunumuz yok"
İngiltere'de Manchester City Menajeri Roberto Mancini ile Arjantinli oyuncu Carlos Tevez arasında gerginlik olduğu haberleri bir çok kez dile getirilmişti. Fakat Tevez'in muhteşem dönüşü, Mancini'yi fazlasıyla memnun etti.

Roberto Mancini, oynadığı son 2 maçta rakip fileleri 4 kez havalandıran Arjantinli yıldız ile aralarında herhangi bir problem olmadığını belirtti. The Sun'a konuşan İtalyan teknik adam,"Geçmişte olanlar önemsiz. Tevez'in şu anda hem saha içinde hem de saha dışında hiç bir problemi yok." dedi. Manchester City'nin sorunlu forveti Mario Balotelli hakkında düşünceli sorulan Mancini, "Sezon bittikten sonra ne yapacağımızı düşüneceğiz. Şu anda sadece önümüzdeki dört maçı düşünmeliyiz."şeklinde konuştu.

Öte yandan takımın başarılı oyuncularından Nigel De Jong da Tevez'in performansından duyduğu memnuniyeti belirtirken, "Onu ve Sergio Aguero'yu izlemek çok büyük bir zevk. Bana göre takımın en farklı 2 oyuncuları. Onlarla beraber oynadığınız zaman daha rahat oynuyorsunuz. Her futbolcu önlerinde böyle oyuncuların oynamasından zevk alır." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini de belirten Hollandalı oyuncu, "Henüz iddiamız bitmiş değil. Sonuna kadar savaşacağız. Elbetteki çok zor ama imkansız da değil. 5 puan öndeler ve evimizde onlara karşı oynayacağız. Galip gelip ondan sonrasını beklemeliyiz." dedi.

Ligin bitmesine 4 hafta kala Manchester City, 77 puanla Manchester United'ın 5 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt