Mancini: "Şans bizim yanımızdaydı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mancini: "Şans bizim yanımızdaydı"
Manchester City'nin 48 yaşındaki teknik adamı Roberto Mancini, Wigan Athletic karşısında şansın yanlarında olduğunu düşünüyor.

Maçın büyük kısmına hakim olan ve pozisyonlara giren taraf Wigan Athletic oldu. İkinci yarıda arkada dörtlü defanstan vazgeçip, 3 defans ve 2 -bek sistemle oynayan Mancini, taktiksel değişiminin meyvesini peş peşe iki golle aldı ve City, Mario Balotelli-James Milner golleriyle Wigan'ı 2-0 mağlup etti.

Sky Sports'a konuşan tecrübeli teknik adam, "Onlar üç savunmayla oynadılar, ben de ikinci yarı da onların taktiğini uyguladım. Biz şanslıydık, çünkü onlar uzun süre bizden iyi oynadılar, ama ilk golü biz attık ve arkasını getirdik." ifadelerini kullandı.

İlk yarıdaki kötü performanslarına rağmen maçtan umudunu kesmediğini belirten İtalyan çalıştırıcı, "İlk yarıdan sonra daha önümüzde 45 dakika var ve kulübemde skoru değiştirebilecek dört oyuncum var diye düşündüm." dedi.

Yenilmez olmanın çok önemli olmadığını da dile getiren Mancini, "Önemli olan ManU'yla zirvede yarışabilmek. Bir mağlubiyeti üç-dört defa berabere kalmaya tercih ederim." şeklinde konuştu.

Bu galibiyetle Manchester City, Premier Lig'deki yenilmezlik serisini devam ettiriyor. 20 maçtır yenilmeyen Maviler, Manchester United'a karşı zirve savaşı veriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt