Manchester final biletini kaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Manchester final biletini kaptı

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli oldu. Barcelona-Manchester United maçında İngiliz temsilcisi galip ayrıldı.

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında İspanya'nın FC Barcelona takımını 1-0 yenen İngiltere'nin Manchester United takımı finale yükseldi.

İngiltere'nin Manchester kentindeki Old Trafford Stadı'nda yapılan maçta Manchester United, ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldığı FC Barcelona'yı Scholes'un attığı golle yenerek finale ismini yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist yarın akşam oynanacak FC Chelsea- Liverpool karşılaşmasından sonra belli olacak. Bu maç sonucunda gelecek finalist ile Manchester United, Moskova'da yapılacak Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak.

karides

Üye
Futbolun adaleti yok be kardeşim.
Bu eşleşme olmadan önce de kupanın favorisi benim için M.United'dı.
Ama her iki maçta da futbol oynayan taraf Barça'ydı.
Anladım ki Barcelona'yı fazla küçültmüşüm gözümde. Futbol nasıl oynanır tüm Dünya gördü Barça sayesinde; ama olmayınca olmuyor işte. İşin açıkçası elenselerde C.Ronaldo-Messi karşılaştırmasında, bu gün gördüm ki Messi açık ara önde. Allah bu çocuğa sakatlık vermesin, izledikçe insanın gözü gönlü açılıyor, futbolu daha bi seviyor. Ah bi de formda bir Ronaldinho olacaktı ki, değmeyin keyfime. Barcelona'ya, küçüklüğümden beri okuduğum o sosyalist hikayelerin merkezindeki takım olduğu için hep sempati duymuşudur ve elendiklerine üzüldüm açıkçası. Neyse yeni bir teknik direktör ve kadro değişimi iyi olacak galiba. Kim bilir, belki Nihat'ı alırlar kadrolarına. O zaman daha bi sempatimi kazanır Barcelona.
M. United gerçekten iyi takım ve bence diğer iki İngilizden de daha iyi. Bu nedenle ben kupayı rahat alırlar diyorum.

kurt bey

kurt bey

Üye
Çok zevkli bir maçtı. İki takımda galip gelebilmek adını baya iyi bi performans sergiledi. İzlerken çok keyif aldım. Barcelona her iki maçdada manc. u. daha iyiydi ama o altın vuruşu yapacak ayaklar etkisiz kalırsa kaybetmek kaçınılmaz oluyor. Finalde 2 ingiliz takımı olması final maçını oyun bakımından keyifsiz bir hale getirebilir.

karides

Üye
Çok zevkli bir maçtı. İki takımda galip gelebilmek adını baya iyi bi performans sergiledi. İzlerken çok keyif aldım. Barcelona her iki maçdada manc. u. daha iyiydi ama o altın vuruşu yapacak ayaklar etkisiz kalırsa kaybetmek kaçınılmaz oluyor. Finalde 2 ingiliz takımı olması final maçını oyun bakımından keyifsiz bir hale getirebilir.

Aynı fikirdeyim; ama Chelsea çıkarsa ligdeki gerilim finalede yansıyacak ve her iki takımda agresif, tatlı sert futbolu seçecektir. Yani iyi futbol izlemek istiyorsak, sanki Chelsea'nin çıkması daha iyi olacak gibi görünüyor

arslansem

arslansem

Üye
Şampiyonluğu da alacaz:islik:)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Mütiş Maçtı Ya

blackmetalic

blackmetalic

Üye
Çok heycanlı bi maçtı herkes bu maçı bekliyordu ve gülen taraf manchester oldu...

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Süper bir maçtı..O kadar yetenekli oyuncular var ki gerçekten futbol adına herşey güzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt