Manchester City, Ramirez transferinde bir adım önde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Manchester City, Ramirez transferinde bir adım önde
Liverpool ve Tottenham'ın da ısrarla kadrosuna katmak istediği Uruguay'lı Gaston Ramirez için Manchester City bir adım daha önde.

Goal.com'un edindiği bilgilere göre, Manchester City yetkilileri 6 Haziran'da İtalyan kulübü yetkilileri ile bir araya gelecek ve bu oyuncu için 18 milyon avroluk bir teklif yapacak. Menajer Robero Mancini'nin de kadrosunda görmek istediği Ramirez, ofansif orta saha oyuncusu olarak oynuyor.

Premier Lig şampiyonu Manchester City'nin İtalyan menajeri, Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Ramirez mi? Kesinlikle çok yetenekli bir futbolcu. Çok büyük bir potansiyeli var. Onu transfer etmek için girişimlerimiz devam ediyor." dedi.

Ramirez'in menajeri Pablo Betancourt'ın daha önce Tottenham ile de görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti. Malaga'nın da peşinde olduğu 21 yaşındaki oyuncunun ismi Kenny Dalglish'in görevine son verilmeden önce Liverpool ile anılıyordu.

Betancourt, bu ay başında yaptığı açıklamada "Bu sezon büyük ihtimalle Ramirez'in Bologna'daki son sezonu olacak. Bir kaç kulüp ile görüşüyoruz. Tabii ki asıl kararı 1 Haziran'dan sonra Bologna verecek." demişti.

Genç futbolcu bu sezon Serie A'da sekiz gol attı ve altı asist yaptı. 'El Nino' ayrıca dokuz defa Uruguay milli takım forması giydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...