Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
man.united - galatasaray maçı hangi kanalda
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinann25
Üye
Konu Sahibi
man.united - galatasaray maçı hangi kanalda
d smart hariç
tragedie
Emekli Yönetici
Şuan İçin Listede Aztv Görünüyor
Sinann25
Üye
Konu Sahibi
şifreli olmasın
tragedie
Emekli Yönetici
Büyük İhtimal Şifrelidir Çünkü Fenerin Eleme Maçları döneminde D-smartın yayınladıgı Tüm maçlarda Azeri Kanallar Şifreye geçti
Sinann25
Üye
Konu Sahibi
evet haklısın.e peki bu şifreyi kırma yöntemi varmı
tragedie
Emekli Yönetici
Zor Dostum Adamlar Uydu frekansını Kesiyorlar Maç Başladıgında Sadece Karasaldan Veriyorlar Maçı Ama Maç çarşamba günü Bakalım bir gelişme Olursa burdan yazarım
Sinann25
Üye
Konu Sahibi
ya bis ile şifre kırma yöntemi varmış.benim uydu modeli desteklemedi.
tragedie
Emekli Yönetici
Biss şifre Azeri uyduları için Geçmiyor benim uydunun biss özelliği var işe yaramıyor
arkadaslar galatasarayin macını AZ TV yada IDMAN TV verecek bu 2 kanalında bıss sıfrelerı google de mevcuttur arama yaparsanız bulursunuz ben bılıyorum ama yasak oldugu ıcın burda paylasamiyorum
dedeminoglu
Üye
Next YE-9900 CIS markalı D-Smart cihazım var..bu makinenin biss şifre kırma özelliği var mi acaba? Maçları sorunsuz seyretme şanssım % de kactir? Acil bilgi arkadaşlar.teşekkürler.
yakup_281
Üye
ben geçen sene şl ve al maçlarını içtimai tvden izledim biss kolay kırılıyor
Kingmortall
Üye
yaw ne uğraşıyonuz gidip kahveden izleyin veya bi komşuya gidin ben şahsen kahveye gidicem bu maç kaçmaazz
hidayet02
Üye
Maç AzTv'de...
Aşağıda Verdiğim Konu Linkinden Hem Pc'den Hemde Mobil Telefonlardan AzTv'yi İzleyebilirsiniz