mamsung s5603 telefonumu temiz n73 veya dengi bir telefon ile takas etmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redclaw_

Üye
    Konu Sahibi
mamsung s5603 telefonumu temiz n73 veya dengi bir telefon ile takas etmek istiyorum
Merhaba;
mamsung s5603 telefonumu temiz n73 veya dengi bir telefon ile takas etmek istiyorum...

cihazı 2 ay önce aldım ve kutusu dahil tüm içeriği ile vereceğim hala 22 ay garantisi var süper telefon...eksiği gediği yok arkadaslar..ihtiyactan satacagım veya takas edeceğim...üzerine 200 lira verebilecek bi telefon varsa mümkünse n73 olabilir...buyurun telefon özelliklerine birlikte bakalım...

GENEL HSDPA 900 / 2100 GSM 850/900/1800/1900 2009, 1. Çeyrek Piyasada BOYUT Bar Tipi 92 g. 102.8 x 54.8 x 12.9 mm GÖRÜNTÜ 240 x 400 piksel, 2.8 inç 16M TFT Kapasitif Dokunmatik Otomatik Konumlama Gesture lock ZİL SESİ Var Polifonik, MP3, WAV DNSe (Dijital Doğal Ses) ÖZELLİKLER Yok Var SMS, MMS, E-Posta Var 3.15 MP, 2048x1536 piksel, QVGA@15fps, LED flaş, geotagging, gülümseme algılama, secondary videocall camera Siyah Var MIDP 2.0 Yok HAFIZA microSD (TransFlash), maks. 16 GB 80 MB dahili hafıza VERİ TRANSFERİ Var Yok Var Var Yok Var Yok Var Yok MULTİMEDYA Var Var H.263/H.264/WMV/MPEG4 player Shazam Find Music service Turn-to-mute PİL Standart Pil, Li-Ion 1000 mAh Belirtilmemiş Belirtilmemiş EK ÖZELLİKLER Var Var Var Var Var Var Yok Var Var

--------------- Ekleme ---------------

Pazarlık edebiliriz arkadaslar...ama oyle ucuk rakamlar olmasın lütfen...( pazarlık yiğidin kamçısıdır ) dimi ama....

Pazarlık edebiliriz arkadaslar...ama oyle ucuk rakamlar olmasın lütfen...( pazarlık yiğidin kamçısıdır ) dimi ama....

Teklifleriniz bekliyorum arkadaslar...

Teklifleriniz bekliyorum arkadaslar...

zerzembe

Üye
nokia E65 olabilir mi ben üst verebilirim...

redclaw_

Üye
    Konu Sahibi
e65'te olabilir..cihaz nasıl durumundan bahsedermisin biraz...yani garanti durumu temizmi sorun varmı yokmu..ve siz hangi ilde ikamet ediyorsunuz...anlasırsak görüşelim..0 544 512 12 99 - 0 555 865 22 41

erdovan

Üye
n73 le takaslayabiliriz 1 seneye yakın garantisi var problemsiz program

redclaw_

Üye
    Konu Sahibi
n73'te olabilir...üste ne kadar vereceksin...

erdovan

Üye
100 tl vereblirim

redclaw_

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler...200 tl istiyorum

erwan

Üye
nokia n95 var garantili taks edersen 05064849028

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt