Antivirüs Malwarebytes Anti-Malware v3.2.1.1 [Premium]

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Malwarebytes Anti-Malware v3.2.1.1 [Premium]
Malwarebytes Anti-Malware Mobile, telefonunuzu veya tabletinizi kötü amaçlı yazılımlardan, virüs bulaşmış uygulamalar ve yetkisiz gözetim ürünlerinden korur.

-PREMIUM özellikleri Kilitli Değildir

YENİLİLKER
-Hata düzeltmeleri

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve Murat Alper

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Bunu mu kullanmak gerekir, Anti virüs mü ?

fairrare

Üye
Yeni bir konu açarak kirlilik yaratmak istemediğim için buradan sorabilir miyim_? Telefonuma casus yazılım yüklenmiş olabileceğini düşünüyorum, hatta telefonda bunu gösteren bir takım belirtiler var...Yakın zamanda hard format atmıştım ama devam ediyor hard format ile de silinmeyen yazılımlar olduğu ve telefonu çöpe atmam gerektiği söyleniyor bu bir şehir efsanesi midir_? Neler yapmam gerekiyor, eksik ya da hatalı yaptığım bir şey mi oldu acaba? yardımcı olursanız sevinirim...
Saygılar, sevgiler...

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Norton mobile yi ve norton cleaner ı deneye bilirsin
Veya bu konudaki uygulamayıda deneye bilirsin

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
:rica:

Bunu mu kullanmak gerekir, Anti virüs mü ?
Basarılı bir Anti Virüs Uygulamasıdır. Kullanmanızı öneririm :oke:

Yeni bir konu açarak kirlilik yaratmak istemediğim için buradan sorabilir miyim_? Telefonuma casus yazılım yüklenmiş olabileceğini düşünüyorum, hatta telefonda bunu gösteren bir takım belirtiler var...Yakın zamanda hard format atmıştım ama devam ediyor hard format ile de silinmeyen yazılımlar olduğu ve telefonu çöpe atmam gerektiği söyleniyor bu bir şehir efsanesi midir_? Neler yapmam gerekiyor, eksik ya da hatalı yaptığım bir şey mi oldu acaba? yardımcı olursanız sevinirim...
Saygılar, sevgiler...
Konudaki Uygulama ile Tarama yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Takipçi Satın Al

Üst Alt