Malta'da İngilizce Öğrenin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kartalizmaster

Üye
    Konu Sahibi
Malta'da İngilizce Öğrenin!

Malta'da İngilizce

Esnek Eğitim Süresi
Maltadaİngilizce kursları yıl boyunca kesintisiz sürmektedir. Eğitim süresinin belirlenmesi ulaşmak istediğiniz seviyeye, ayırabileceğiniz zamana ve şüphesiz bütçenize bağlı olarak tamamen size bağlıdır. 2 haftadan başlayarak 1 yıla kadar istediğiniz süreyi tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte kimi okullarda kurslar belirli dönemlerde düzenlenebilmektedir.

Esnek Kurs Başlangıç Tarihleri
Maltada Kurs başlangıç tarihleri son derece esnektir. Okullara genel olarak yılın herhangi bir haftasında başlayabilmek mümkündür. Bununla beraber bazı okul ve kurslarda belirli dönemlerde kurslara başlanabilmektedir.

Her Seviyede Eğitim
Genel olarak Maltada lisan kurslarına İngilizce seviyeniz ne olursa olsun başvurabilirsiniz. Okulun ilk günü yapılacak seviye belirleme sınavı sonucuna göre, uygun bir kura yerleştirilecek, kendi seviyenizdeki diğer öğrencilerle birlikte eğitim alacaksınız.

Farklı Kurs Yoğunlukları
Maltada İngilizce için Haftada en az 20 ders (15 saat) yoğunluğa sahip bir kursa kayıt yaptırmalısınız. Okullar genel olarak haftada 20, 25 ve 30 ders yoğunluklarında eğitim vermektedirler.

Her Yaşa Uygun Programlar
Maltada Yıl boyu devam eden İngilizce kurslarına başvurabilmek için, alt yaş sınırı 16'dır. Bazı okullar 18 yaş altını kabul etmiyorlar. Ticari İngilizce programlarında alt yaş sınırı 21'e kadar çıkabilmektedir. Öğrenmenin yaşı olmadığına göre üst yaş sınırı yok. Yaz döneminde ise, bazı okullar 8- 13,13-18 yaş dönemine yönelik yaz kursları düzenliyorlar.

Küçük sınıf mevcutları
Maltada bir çok okulda 5-6 kişilik sınıflarda İş adamlarına ve yöneticilere yönelik eğitim verilmektedir. Ayrıcana birebir özel ders almakta mümkündür.

Başvuru Zamanı
Maltada İngilizce için tüm işlemlerin sorunsuz yetişebilmesine yönelik önerimiz kurs başlangıç tarihinizden en erken 4 hafta önce başvurmanız ve yazın eğitim almayı düşünüyorsanız en erken 3-4 ay önce başvuru yapmanız tavsiye ederiz. Böylece gerek kayıt işlemleri, gerek uçak rezervasyonu ve vize işlemleri için yeterli zaman bulabileceksiniz.

Sınıf Mevcutları
Her ne kadar sınıf mevcutlarındaki üst sınır 14/15 ise de Maltada bir çok okulda 10-12 kişilik sınıflarda ders verilmektedir. Kimi okullar özellikle yoğun ( haftada 30 ders) programlarda sınıf mevcutlarını 5 öğrenci ile sınırlayabilmektedir.

Eğitim Sonunda Sertifika
Kurs türü ve süresi ne olursa olsun Malta’da İngilizce dil okullarına düzenli devam eden öğrenciler sertifika almaya hak kazanmaktadır. Öte yandan İngilizce seviyenizi ölçmeye yönelik, uluslararası geçerliliğe sahip IELTS, Cambridge ve TOEFL sınavlarına da girmeniz özellikle teşvik edilmektedir.

Okuldaki İlk Gün
Maltada’ ki okulların hepsinde ilk gün seviye tespit sınavı yapılmaktadır. Sınav sonucuna göre öğrenciler uygun sınıflara yerleştirilir. İlk gün öğrencilere Malta'yı tanıtan genel bilgiler, haritalar, kimlik kartı, çeşitli pratik bilgiler ve kurs malzemelerini içeren öğrenci dosyaları verilmektedir.

Okuldaki İmkânlar, Tesisler
Okulların sağladıkları imkânlar ve tesisler okuldan okula büyük değişiklik gösterebilmektedir. Önemli bir kısmında öğrencilerin yararlanabilecekleri internet kafe, kütüphane, dil laboratuarı, kafeterya vb. bulunmaktadır. Malta' daki okulların bir kısmında yüzme havuzu ve Jimnastik salonuda bulunmaktadır.

Sosyal Etkinlikler, Geziler
Okullar sınıf içi eğitim programlarına ek olarak hafta boyunca çeşitli sosyal ve sportif etkinlikler, hafta sonları çeşitli geziler düzenlemektedirler. Bu etkinliklerin bazıları için maliyet bedelleri talep edilmektedir. Etkinliklere katılıp katılmamak tamamen öğrencinin tercihine bağlıdır.

Havaalanında Karşılama
Hemen hemen tüm Malta dil okulları havaalanında karşılama hizmeti vermektedir. Malta'ya varışınızda okulunuzun ismi yazılı bir tabela ile sizi görevli karşılayacak ve konaklayacağınız aileye götürecektir. İyi derecede İngilizce'ye sahip değilseniz ya da yurtdışına ilk kez çıkıyorsanız havaalanında karşılama servisini tercih etmeniz tavsiye ediliyor.

Uluslararası Ortam
Maltada dil okullarının tümünde öğrenciler aynı amaç için farklı ülkelerden gelen diğer öğrencilerle birlikte eğitim almaktadır. Bu İngilizce öğreniminin yanı sıra farklı ülkelerden arkadaşlar edinmek ve farklı kültürleri de tanımak için bulunmaz bir fırsat olacaktır.

Onaylı Okullar
Yurtdışında dil okulu seçerken bulunduğu ülkenin resmi makamları tarafından onaylı olup olmadığına, dil okullarının oluşturdukları ve birbirlerini denetleme işlevine sahip oldukları derneklere üye olup olmadıklarına dikkat etmelisiniz. Malta'daki dil okulları Malta Milli Eğitim Bakanlığınca onaylıdır. Önemli bir kısmı da bir araya gelerek oluşturdukları FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta)'a bağlıdır.

Sprachcaffe 2 Hafta Malta Dil Okulu + 2 Hafta Konaklama 490€
Sprachcaffe 4 Hafta Malta Dil Okulu + 4 Hafta Konaklama 900€
Sprachcaffe 8 Hafta Malta Dil Okulu + 8 Hafta Konaklama 1580€

EC 2 Hafta Malta Dil Okulu + 2 Hafta Konaklama 480€
EC 4 Hafta Malta Dil Okulu + 4 Hafta Konaklama 884€
EC 6 Hafta Malta Dil Okulu + 6 Hafta Konaklama 1326€

EF 2 Hafta Malta Dil Okulu + 2 Hafta Konaklama + 2 Hafta Cafe Nero YP 1000$
EF 4 Hafta Malta Dil Okulu + 4 Hafta Konaklama + 4 Hafta Cafe Nero YP 2000$

Clubclass 2 Hafta Malta Dil Okulu + 2 Hafta Konaklama 470€
Clubclass 4 Hafta Malta Dil Okulu + 4 Hafta Konaklama 940€
Clubclass 8 Hafta Malta Dil Okulu + 8 Hafta Konaklama 1157€

Lal 2 Hafta Malta Dil Okulu + 2 Hafta Konaklama 480€
Lal 4 Hafta Malta Dil Okulu + 4 Hafta Konaklama 960€

Studyplus Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Bulgurlu Mah. Libadiye Cad. 37-3 Uskudar
Istanbul - Turkey
Phone 0090 216 329 29 75 • Fax 0090 216 329 97 22
[email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt