Maldonado'ya yol göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
Maldonado'ya yol göründü
Aurelio’yu Real Betis’e kaptıran Fenerbahçe, bu oyuncunun yerini doldurmak için arayışlara başladı. Aragones, yabancı kontenjanının açılması için Maldonado’nun gönderilmesini istedi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, Şilili Claudio Maldonado’yu gözden çıkardı. Swindon Town maçı sonrasında Mehmet Aurelio’nun yerini dolurmak için alternatif arayışı içine girileceğini dile getiren İspanyol teknik adam, yabancı kontenjanı nedeniyle Maldonado’nun gönderilmesini istiyor.

Avusturya kampındaki antrenmanlarda bile Maldonado’yu yedekler arasında oynatan Aragones, yönetime vereceği raporu hazırladı.

Sarı lacivertli takımın geçen yıl Süper Lig ve Avrupa’da oynadığı maçların kasetlerini defalarca izleyen tecrübeli teknik adam, Maldonado’nun düz bir oyuncu olduğu görüşüne hakim oldu. Mehmet Aurelio’nun yerine yabancı bir oyuncu alınması gerektiğini savunan Aragones’in istediği oyuncular arasında Senna ile Alonso’nun ismi ilk iki sırada yer alıyor.

Resmi teklif yok

yönetimi ise Gilberto Silva ile Gökhan İnler’in ismini gündeme getirdi. Silva’nın bonservis fiyatının diğerlerine oranla daha düşük olduğu, Gökhan İnler’in ise yerli statüsünde oynayacak olması yönetimi bu ikiliye yöneltti.

Maldonado’nun geçen yılki performansını da değerlendiren yönetim, Şilili yıldıza takım bulmasını bildirecek. 3 yıllık sözleşmesi bulunan Maldonado ile İspanya Ligi’nden bazı kulüplerin ilgilendiği ancak henüz resmi teklif gelmediği bildirildi.
 
canturgay

canturgay

Üye
vasatın altında bi oyuncu gönderilmesi en doğru karar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt