Maldonado Williams'tan istikrar istedi

Sponsorlu Bağlantılar

Incredible

Incredible

Üye
    Konu Sahibi
Maldonado Williams'tan istikrar istedi
[h=4]Pastor Maldonado, Williams'ın 2013'e yönelik ana hedefinin, geçtiğimiz sezondan çok daha istikrarlı sonuçlar almak olması gerektiğini söyledi.[/h]

2011 sezonunda sadece 5 puan kaydederek, tarihinin en kötü dönemini geçiren İngiliz ekibi, yıla hızlı bir başlangıç yapmış, Mayıs ayınndaki İspanya Grand Prix'de podyumun tepesine çıkarak yıllar süren zafer hasretini sona erdirmişti.
Bununla birlikte Maldonado, Barselona'daki zaferinin ardından gelen dokuz yarışta tek bir puan bile alamadı. Venezuelalı pilot şampiyonayı 45 puanla 15. sırada tamamladı.
Williams'ın gelecek sene çok daha iyisini yapabilecek potansyile sahip olduğunu düşünen Maldonado, "Takım olarak ciddi bir potansiyele sahibiz. Gelecek yıl, çıkış trendimizi sürdürmemiz ve çok daha farklı pistlerde güçlür sonuçlar alabilecek, podyuma çıkabilecek araç üretmemiz gerekiyor" dedi.
Dün takımla devam edeceği resmen açıklanan Maldonado, "Hedef gelecek yıl daha rekabetçi olmak, puan ve podyum mücadelesinde istikrarlı olan bir araç üretmek" diye konuştu.
Williams'ın bu yıl Barselona, Monako ve Abu Dabi gibi pistlerde mükemmel bir hız sergilediğini söyleyen Maldonado, "Fakat bunu her grand prix'de muhafaza edebilecek bir istikrara sahip olamadık" ifadelerini kullandı.
Maldonado, "Öndeki takımlara baskı yapmak için gerekli donanıma sahibiz, umarım bu yıldan gerekli dersleri çıkarır ve gelecek sene gridde ön sıralara uzanırız" diye konuştu.
turkiyef1
 

Benzer Konular



Üst Alt