Makyajlı 2013 Insignia Casuslara Poz Verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Makyajlı 2013 Insignia Casuslara Poz Verdi


Karşımıza ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda çıkabilir.Opel’in başarılı modeli Insignia ile aynı yolları paylaşmaya başlayalı bir kaç yıl olmuşken, Opel firması feryadımıza kulak verdi ve güncellenmiş bir Insignia modelini tanıtmak üzere Cenevre Otomobil Fuarı’nı uygun gördü! Insignia severleri göz ardı etmeyerek yenilenme zamanı çoktan gelen göz bebeği Insignia’yı yeniden elden geçirme kararı alan Alman markası Opel, meraklılarının yüreğine su serpmişti.
Casus fotoğrafçılar tarafından fotoğrafları geçtiğimiz günlerde basına yansıyan 2013 model Insignia, yeni ön tamponunun üzerinde yer alan genişletilmiş ön ızgarası ve yeniden tasarlanmış ön farları ile son derece çekici bir ilk izlenim yaratacağa benziyor. Tabi ki bu konuda son kararımızı verebilmemiz için, yenilenen aracı kamuflajsız olarak görmemiz gerekiyor!
Arka tarafa baktığımızda ise Opel’in aracın arkasını gizleyebilmek adına tüm imkanlarını seferber ettiğini görüyoruz. Bu da şu anlama geliyor; arka kısımda Opel’in görmemizi istemeyeceği kadar çok sürpriz ve yenilik var! Aracın yeni bir tampona ve güncellenmiş arka farlara kavuşacağı ise kesin görünüyor.Casus fotoğrafçılar iç kabinin resimlerini çekmek adına araca yeterince yaklaşamadıkları için kesin cümleler sarfetmekten kaçınacağız ancak iç kabinin sadece ufak bazı yeniliklere sahne olması bekleniyor. Bu durumda yenilenmiş iç aksanlar ve büyük ihtimalle geliştirilmiş bir bilgi-eğlence sistemi bekleyebiliriz…
Motor opsiyonları ise bazı küçük değişiklikler ile yeni modele aktarılacak. Yükseltgenmiş performans ve indirgenmiş yakıt tüketimi için her aracın uygun gördüğü küçük modifikasyonlardan, Insignia’da nasibini alacağa benziyor. Spekülasyonlar arasında bir de turbolu, 2.8 litre hacminde ki V6 motoruyla geliştirilmiş OPC versiyonu yer alıyor. Bu modelin toplam gücü ise 400 beygir civarlarında olacak!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt